Tako je. Niti na jednoj temi ne mogu ostaviti bilo kakav komentar drugačiji od pravovjernog, a da se ne zakači grupica ad hominem seljačina. Čim je pravovjerno, onda je ok, ali nedobog da nije. Hajka. Lomača.
brate mili, ja ne kužim čemu se ti sad čudiš, jesi toliko naivan ili koji vrag
Dakle tu si na hrvatskom forumu gdje nas je velika većina muških i velika većina prati hrvatske reprezentacije u većini momčadskih sportova, ali nogomet naravno najviše.
I počneš mrljavit kako igramo loše, nas masa te izminusira jer se ne slažemo s tobom, ali ja to nisam komentirao jer ti imaš pravo na svoje mišljenje, a ja imam pravo da tvoje mišljenje smatram manje vrijednim od kravlje balege i nemam potrebe to komentirati.
Ali kad si krenio s time da jedva čekaš da izgubimo i da prestane ovo opće nogometno veselje, e tu si baš dokazao kakav si čovjek, stvarno se više nema što dodati. Pa ja da vidim da se ljudi vesele oko natjecanja u pecanju bilo bi mi drago za njih.
I sad na te svoje užasne postove dobiješ reakcije i čudiš se kao pura dreku, pa šta si očekivao? da te tapšamo po ramenu, zahvalimo što si nas prosvjetlio?
I još na kraju o kulturi pričaš? promašio si ceo fudbal.

!