Tko će osvojiti Svjetsko nogometno prvenstvo u Kat

poruka: 46
|
čitano: 33.729
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Tko će osvojiti Svjetsko nogometno prvenstvo u Kat".
11 godina
Re: Tko će osvojiti Svjetsko nogometno prvenstvo u
ludizao kaže...
Cansee kaže...
sreća pa imam tu tebe da upijem malo kulture.

Tako je. Niti na jednoj temi ne mogu ostaviti bilo kakav komentar drugačiji od pravovjernog, a da se ne zakači grupica ad hominem seljačina. Čim je pravovjerno, onda je ok, ali nedobog da nije. Hajka. Lomača.

brate mili, ja ne kužim čemu se ti sad čudiš, jesi toliko naivan ili koji vrag

Dakle tu si na hrvatskom forumu gdje nas je velika većina muških i velika većina prati hrvatske reprezentacije u većini momčadskih sportova, ali nogomet naravno najviše.

I počneš mrljavit kako igramo loše, nas masa te izminusira jer se ne slažemo s tobom, ali ja to nisam komentirao jer ti imaš pravo na svoje mišljenje, a ja imam pravo da tvoje mišljenje smatram manje vrijednim od kravlje balege i nemam potrebe to komentirati.

Ali kad si krenio s time da jedva čekaš da izgubimo i da prestane ovo opće nogometno veselje, e tu si baš dokazao kakav si čovjek, stvarno se više nema što dodati. Pa ja da vidim da se ljudi vesele oko natjecanja u pecanju bilo bi mi drago za njih.

I sad na te svoje užasne postove dobiješ reakcije i čudiš se kao pura dreku, pa šta si očekivao? da te tapšamo po ramenu, zahvalimo što si nas prosvjetlio? 

I još na kraju o kulturi pričaš? promašio si ceo fudbal.

Moj PC  
9 0 hvala 0
3 godine
protjeran
Bude Drago pokazao VAR znak prije neg lupi dva crvena kartona 😆
9 godina
neaktivan
Cansee kaže...

Ali kad si krenio s time da jedva čekaš da izgubimo i da prestane ovo opće nogometno veselje, e tu si baš dokazao kakav si čovjek, stvarno se više nema što dodati. Pa ja da vidim da se ljudi vesele oko natjecanja u pecanju bilo bi mi drago za njih.

Dobro, realno, i ja sam se tome nadao.

Nemrem ni cucka prošetat kad naši pobjede, jer je preopasno, takvih rafala nema ni u Ukrajini....

Sad pitanje koja je kolegi stvarno motivacija za izrečeno, ak je to 100% ga podržavam.

pan y agujas
11 godina
fer-de-lance kaže...
Cansee kaže...

Dobro, realno, i ja sam se tome nadao.

Nemrem ni cucka prošetat kad naši pobjede, jer je preopasno, takvih rafala nema ni u Ukrajini....

Sad pitanje koja je kolegi stvarno motivacija za izrečeno, ak je to 100% ga podržavam.

vjerojatno je preteško napregnuti mozak pa se dosjetiti da se psa šeta u drugom terminu, možda prije utakmice?

inače sam 100% protiv svih oblika petardi i pucnjave, ali valjda bi trebali malo upotrijebiti zdravog razuma pa se prilagoditi ovom jako rijetkom i jako kratkom razdoblju. 

I također za petarde ne treba svaljivati krivicu na reprezentaciju nego na božićno razdoblje

9 godina
neaktivan

Nope, ima redovnu probavu, isto kao i ja 

Nebi nam ni smetalo, nego smo na vrhu brda a naoružani drito ispod.

A nedavno je ovaj jedan ženio kćer, nova fasada mu izgleda kao da je bila u domovinskom ratu, nisu se ni potrudili čahure skupit, bila puna cesta.

A petarde nas ne brinu, barem dok nisu blizu.

pan y agujas
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.12.2022 15:29 (fer-de-lance).
17 godina
neaktivan
ludizao kaže...
fer-de-lance kaže...

Smeta mi euforično divljanje, kao i euforija općenito. To nije normalno navijanje nego urlanje, pucanje, zakrčen promet i štošta drugo. Ne želim da reprezentacija izgubi zato što sam jalni obićni ćovijek nego zato da taj cirkus prestane. Ide mi na živce primitivizam.

Jbte svi bi u metropolu ali da bude tiho kao u nekom selu :)

Ovo je meni next level.

Imaš opciju, u to vrijeme ti je Orašar u kazalištu, pogledaj, odi dalje od tog "PRIMITIVIZMA" . Pusti ljude da se vesele.

Bnet: mNik987#2148
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
toxic kaže...

Imaš opciju, u to vrijeme ti je Orašar u kazalištu, pogledaj, odi dalje od tog "PRIMITIVIZMA" . Pusti ljude da se vesele.

Orašar je davnih dana rasprodan, ne možeš kupiti karte ni za zadnje izvedbe u prvom mjesecu.

17 godina

To je to nama fali pravi napadač ala manđo, ali to i vrapci na granama znaju .

kradem mine iz minskog polja
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.12.2022 17:25 (dery).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
dery kaže...

Svakome fali nešto i na protivniku je da to iskoristi. Nedostatak napadača je nešto što protivnik puno teže može iskoristiti od nedostatka beka, veznog ili stopera. Zato su Francuzi jaki. I oni su najtanji na poziciji 9 ali sve ostalo je top svjetska klasa tj. na svakoj poziciji imaju jednog od 5 najboljih igrača te pozicije na svijetu. 

4 godine
dery kaže...

Mandžo je imao jednu vrhunsku vrlinu, a ta je napadati protivnike u njihovih 16metara, napadati golmana i time im opstruirati napad, izbacivanje lopte.

Samo je imao problem što nikada u životu nije predriblao igrača jedan na jedan.

Inače, igra sve za pet.

Imao je tu posebnost.

Ljudi koji su često u pravu, često se i predomisle ...
14 godina
neaktivan
Zaporožac kaže...
dery kaže...

Mandžo je imao jednu vrhunsku vrlinu, a ta je napadati protivnike u njihovih 16metara, napadati golmana i time im opstruirati napad, izbacivanje lopte.

Samo je imao problem što nikada u životu nije predriblao igrača jedan na jedan.

Inače, igra sve za pet.

Imao je tu posebnost.

Mandžo je imao vrlinu da je bio vrhunski provokator. Nema igrača na kojem je počinjeno više crvenih kartona. On bi na ulasku u utakmicu pomno izabrao metu i taj bi do kraja utakmice bio ili lud ili u svlačionici. 

4 godine
ludizao kaže...
Cansee kaže...
I počneš mrljavit kako igramo loše, nas masa te izminusira jer se ne slažemo s tobom, ali ja to nisam komentirao jer ti imaš pravo na svoje mišljenje, a ja imam pravo da tvoje mišljenje smatram manje vrijednim od kravlje balege i nemam potrebe to komentirati.

Netko je bio rekao da se svi slažu da rvacka ima super dodavanja, a evo maloprije je izašao članak u kojem piše da se ne slažu svi (slika), i takvih je članka tokom godina bilo na desetke i desetke.

Skroz si krivo interpretirao taj clanak.

Zvati hrvatsku 'rvacka', revati o tome kako jedva cekas da izgube + nasrati hrpu gluposti tu na forumu je nista drugo nego namjerno kontriranje ljudima kojima ovo nesto znaci. Ne budi cinik, izvedi neku curu u grad i provedi noc s njom, opusti se malo. Proc ce ti zivot vrlo tuzno i bez igdje ikoga oko tebe.

2 0 hvala 0
4 godine
BlueMax kaže...
Mandžo je imao vrlinu da je bio vrhunski provokator. Nema igrača na kojem je počinjeno više crvenih kartona. On bi na ulasku u utakmicu pomno izabrao metu i taj bi do kraja utakmice bio ili lud ili u svlačionici. 

Da, da Bokšić 98 nije bio ozlijeđen Didiem Thuram kao desni bek ne bi prelazio na našu polovinu terena, striktno bi čuvao Alena, i ne bi dao svoja dva gola za repku ikada.

Što bi bilo kad bi bilo, je li.

Vjerojatno bi bili svjetski prvaci 98.

8 godina
gnautix kaže...
ludizao kaže...
Cansee kaže...

Proc ce ti zivot bez igdje ikoga oko tebe.

AAAA, iz tvojih prstiju u "Božje" uši. Da bar meni bude tako. 

AMD,........is that baba Su trying to sell us dog sh*t or what?
15 godina
Zaporožac kaže...
BlueMax kaže...

Da, da Bokšić 98 nije bio ozlijeđen Didiem Thuram kao desni bek ne bi prelazio na našu polovinu terena, striktno bi čuvao Alena, i ne bi dao svoja dva gola za repku ikada.

Što bi bilo kad bi bilo, je li.

Vjerojatno bi bili svjetski prvaci 98.

Moguće je bio tipfeler, ili morti ste pozabili kolega, ali Thuramu je ime Lilian 

Dide(r) je bio Droghba, igrač Obale Bjelokosti, punim imenom Dider Yves Drogba Tebily. 
Didier je i trener Francuske reprezentacije Deschamps. 

Moguće da vam se je ”potkrao” jedan od njih dvojice?! 

ATJ Lučko
4 godine
ATJLučko kaže...
Moguće je bio tipfeler, ili morti ste pozabili kolega, ali Thuramu je ime Lilian ! Dide(r) je bio Droghba, igrač Obale Bjelokosti, punim imenom Dider Yves Drogba Tebily. Didier je i trener Francuske reprezentacije Deschamps. Moguće da vam se je ”potkrao” jedan od njih dvojice?! 

E, je Ljiljan, znam da je neka pička, taj je.

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.12.2022 19:08 (Zaporožac).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice