To je dvosjekli mac. Ja dijelim racun sa frendom i ako to vise necu bit u mogucnosti obojica prekidamo i Netflix je izgubio pretplatnika. S druge strane netko ce sigurno pocet placat pretplatu. Vidjet cemo.
Imate neželjene 'goste' na Netflixu? Sada ih možet
- poruka: 7
- |
- čitano: 3.824
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
To je dvosjekli mac. Ja dijelim racun sa frendom i ako to vise necu bit u mogucnosti obojica prekidamo i Netflix je izgubio pretplatnika.
sigurno si uvjeren da im plaćaš samo zato jer si dobra duša
A što kada netko puno putuje? Kako će Netflix onda regulirati di je tko?
Evo primjer iz stvarnog života: meni frend share-a acc, on je stjuard u jednoj aviokompaniji i skoro svaki drugi dan je negdje drugdje. Cura mu također radi u istoj kompaniji i naravno da i ona ima njegov acc. Kako će gospoda iz Netflixa skužiti jel se stvarno to on spaja u drugoj državi ili je nekome opet podjelio acc?
ili imaš klince koji studiraju...
ma jazavci
Mišljenja sam kako če više izgubiti nego dobiti, i ne žalim ih ni najmanje
Uglavnom i ja jedva čekam da propadne ili da živi tek tako da konkurencija pokaže zube.
ja sam jedini korisnik accounta kojeg plaćam i osjećam se uskraćen što nisam u ožalošćenoj skupini šering-iz-kering.
naravno da će MAC adrese biti mjerilo i sve 5... neće nitko imati problema ako mu dijete ili priležnica u Kambodži pogleda seriju sa iste MAC adrese uređaja.