cool, samo nek odhebu s exynos smećem... na s21 ultra ne mogu snimiti 4k video duži od 5 minuta a da se mobitel ne pregrije do te mjere da hoće eksplodirati. GPS navigacija je isto prestrašno iskustvo, Zoom, Meet, Skype, Viber, bilo koja aplikacija koja kameru koristi.
Sve više mi se Pixel 7 Pro čini kao bolji izbor...
Osvanula fotografija snimljena Galaxy S23 Ultrom
- poruka: 10
- |
- čitano: 4.348
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
koju tamnu? koristim i paralelno iPhone 13 pro jer se na ovo govno od samsunga ne mogu osloniti
Evo idem odmah uzeti 10000 kn iz čarape da mogu imati nešto bolju sliku kad nešto poslikam jednom godišnje.
Moj S22+ je dosta veliko razocarenje, baterija je katastrofa za flagship. A s obzirom da iPhone nikad ruzniji s "Dynamic islandom", Fold se raspada nakon godinu dana, jako je tesko nac dobar flagship
Ali želim ga i ja, beh obzira na potrebe. Evo imam a73, odlican mob, soc viša srednja klasa, kamere iznadprosječne, posebno kad su u pitanju razni ćaomiji, realme i ostala banda kineza, dvodnevna baterija - al isto tako pratim s liniju jer ipak ima nesto u lagano zaobljenom ekranu, solidnoj metal/staklo izradi, vrhunskom oled ekranu, haptic feedbacku kojeg zapravo osjetim...
Ali želim ga i ja, beh obzira na potrebe. Evo imam a73, odlican mob, soc viša srednja klasa, kamere iznadprosječne, posebno kad su u pitanju razni ćaomiji, realme i ostala banda kineza, dvodnevna baterija - al isto tako pratim s liniju jer ipak ima nesto u lagano zaobljenom ekranu, solidnoj metal/staklo izradi, vrhunskom oled ekranu, haptic feedbacku kojeg zapravo osjetim...
Naravno da nije, iz mojih prijašnjih smartfonea možeš vidjeti da sam probao svašta
Moj Timeline:
1) Samsung Galaxy ACE - entry level - dobar za svoje vrijeme, pred kraj nakon par android updatea neupotrebljiv
2) Sasmung Galaxy S4 - flagship - najbolji mobitel koji sam imao, vrhunski uređaj sve dok nisam razbio ekran i baterija nije postala sugava (3-4 godine koristenja)
3) Huawei P9 Lite 2017 - entry level - tak tak, trebao mi je mobitel, radio je ok nis posebno
4) Xiaomi Mi 9T - mid range - odlican bang for buck, full screen ekran, odlicna baterija, jedino su software buggovi bili problem, 2. najbolji mobitel koji sam imao
5) Samsung Galaxy S22+ - flagship (sluzbeni) - vrhunska kamera, ekran, dizajn, ocajna baterija (exynos model)
S22+ mi je slubeni mobitel, mogao sam birat između S21 serije, S22 serije, Fold/Flip 3, Iphone 12 serije, Iphone 13 serije. Ovaj je bio dosta jeftin mjesecno za nadoplatu pa je zato bio izabran.
Da sam ga kupio i platio pod punom cijenom, bio bi lud lud, ovak sam samo blago razocaran...