Ne znam, ima nekako premalo kamera na stražnjoj strani za moj ukus...
Samsung Galaxy S23 Ultra osvanuo na Geekbenchu
- poruka: 11
- |
- čitano: 5.076
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Bome, barem bi trebala gornja polovica zadnje strane biti u kamerama, e to bi onda ličilo na nešto, ovako meh
Sve ispod 13 kamera me ne zanima.... čekam S48
Bome, barem bi trebala gornja polovica zadnje strane biti u kamerama, e to bi onda ličilo na nešto, ovako meh
toliko prostora ostaje bezveze prazno. krajnje neracionalno i neekonomično.
Godinu dana star Apple a15 (IP 13/14) ima 1700 po Geekbenchu. Cak mi se cini da droid ARM polako stize jabuku, kao da je razlika prije par godina bila veca; Qualcomm flagshit vs. Apple flagship.
Za jedno 5 godina mozda i dostigne, sada je samo cca 2 godine u zaostatku:)
Godinu dana star Apple a15 (IP 13/14) ima 1700 po Geekbenchu. Cak mi se cini da droid ARM polako stize jabuku, kao da je razlika prije par godina bila veca; Qualcomm flagshit vs. Apple flagship.
Za jedno 5 godina mozda i dostigne, sada je samo cca 2 godine u zaostatku:)
To je toliko bitno obicnom korisniku da oni stvarno nebi znali kupit mobitel bez geekbencha. Vise ne znaju kako bi reklamirali ''napredak'' pa prodaju pricu sa ovakvim ''informativnim'' vijestima.
evo s7 edge još malo i 5 godina...i na kraju kupim drugi ne jer ovaj ne ispunjava zadaće...nego :)
tako... vjerojatno ulazimo u stagnaciju...kupiš S23(neku od verzija) i miran da 2030.
evo s7 edge još malo i 5 godina...i na kraju kupim drugi ne jer ovaj ne ispunjava zadaće...nego :)
tako... vjerojatno ulazimo u stagnaciju...kupiš S23(neku od verzija) i miran da 2030.
Ultra, ako si naviknut na Note i olofku