Što trebate znati o novim cjepivima protiv omikron

poruka: 553
|
čitano: 187.449
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Što trebate znati o novim cjepivima protiv omikron".
17 godina

Svi oni degenerični licemjerni smradovi koji su podržavali ono sranje, u nekim drugim vremenima bi držali ljestve Hitleru.
Nitko nas nije silio? Ma nemoj, pi*da ti materina! Dan i noć su napadali sa svih strana, svaka dva *ebena dana sam išao se testirat da mogu ući u ured, u banku, u poštu

nikakva država mi to nije platila, ni testove, ni izgubljeno vrijeme, ni živce. Sa svih strana se prijetilo da će: "Oni od nas napraviti građane drugog reda"! 

Pritisak je bio neizdrživ i na kraju sam se cijepio. Nikad im to neću zaboraviti! A jednog dana i utužit!

Moj PC  
9 1 hvala 0
2 godine
protjeran

Brought to you by Pfizer:

1 0 hvala 0
17 godina

svi normalni ljudi nisu imali problema ispoštovati procedure koje su bile prisutne na cijeloj zemaljskoj kugli.

dapače, još su naše bile bevanda.

minornom broju sugrađana, sklonih paničnoj maniji, a koju su im priuštili youtube mesaje i sličan otpad... jednostavno su ostali uključeni na autopilotu kojim upravlja paranoja i panika od koje se znoje tabani.

samoobrana tijela od te panike je glasno lajanje i vrištanje.

zastrašujuće je da sada, nakon svega što je iza nas, taj autopilot je ostao uključen i nitko im ne nudi pomoć.

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na Bol-u.. WindowsPhone die hard fanboy koji ne napušta brod.
Moj PC  
3 9 hvala 0
16 godina
Re: Što trebate znati o novim cjepivima protiv omi
torrente kaže...

svi normalni ljudi nisu imali problema ispoštovati procedure koje su bile prisutne na cijeloj zemaljskoj kugli.

dapače, još su naše bile bevanda.

minornom broju sugrađana, sklonih paničnoj maniji, a koju su im priuštili youtube mesaje i sličan otpad... jednostavno su ostali uključeni na autopilotu kojim upravlja paranoja i panika od koje se znoje tabani.

zastrašujuće je da sada, nakon svega što je iza nas, taj autopilot je ostao uključen i nitko im ne nudi pomoć.

Normalni ljudi  želim ti tu proceduru do kraja života eto to šta voliš to ti želim.

kradem mine iz minskog polja
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.1.2023 15:41 (dery).
3 godine
protjeran
Sad bu ti raznorazni mentoli ala neću ih spominjat(sami će se javit) objasniti da nije bilo nikakve niti direktne niti indirektne prisile i da svi sve to sanjao.
2 godine
protjeran
torrente kaže...

Baš naprotiv, oni koji se nisu cijepili su ostali staloženi i pribrani, panici i paranoji su se priklonili oni koji su ko ovce čekali u redovima da im se ubrizga nepoznata supstanca.

16 godina
Jale_Fact kaže...

Baš naprotiv, oni koji se nisu cijepili su ostali staloženi i pribrani, panici i paranoji su se priklonili oni koji su ko ovce čekali u redovima da im se ubrizga  netestirana supstanca.

Touche!!! Malo sam te još ispravio.

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.1.2023 15:59 (dery).
17 godina

Pametne stare babe bi rekle " udri Bože svugdje, samo nemoj u glavu".

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na Bol-u.. WindowsPhone die hard fanboy koji ne napušta brod.
Moj PC  
1 2 hvala 0
16 godina
Ja sam se cjepil nakon kaj sam pokopao oca koji se ugušio od zagnojenih pluća i sepse, a sam sam dobio astmu i kronični kašalj. Da je barem bilo ranije cjepiva. Kaj se mjera tiče govorio dam da ih treba ukinuti čim se masovnije cijepilo, kao što ih nema ni danas. Možda bi spriječili ovu inflaciju.
Moj PC  
1 5 hvala 0
17 godina
dery kaže...
segregator kaže...

Znanost treba propitivati s vremena na vrijeme

Ti proizvodi tada nisu prošli nikakve testove kad su išli u uporabu kao i ovo cijepivo ista stvar. Ubrzati testiranje se ne može vrijeme će pokazati šta su uradili.

na ljutu ranu, ljuta trava

14 godina
neaktivan
segregator kaže...

Opet promašio fudbal. Pa ne proizvode farmaceuti cigarete. Znanost je ta koja je dokazala da je pušenje štetno i da je azbest štetan. Ako nećeš vjerovati znanosti slobodno puši Kent s azbestnim filterom.

Kakva ti je ovo logika? Primjer koji navodiš upravo pokazuje zašto znanosti treba vjerovati.

16 godina
BlueMax kaže. 

Opet promašio fudbal. Pa ne proizvode farmaceuti cigarete. 

Ista im je filozofija jednaka su govna. 

17 godina
BlueMax kaže...

Kakva ti je ovo logika? 

logika je identična ložačima lomače kada bi vidjeli tri mačke oko srednjovjekovne žene.

17 godina
BlueMax kaže...
segregator kaže...

Opet promašio fudbal. Pa ne proizvode farmaceuti cigarete. Znanost je ta koja je dokazala da je pušenje štetno i da je azbest štetan. Ako nećeš vjerovati znanosti slobodno puši Kent s azbestnim filterom.

Kakva ti je ovo logika? Primjer koji navodiš upravo pokazuje zašto znanosti treba vjerovati.

A ko su stričeki koji su izmislili razne aditive za duhan (koji su zapravo štetniji od samog duhana) i azbest?

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.1.2023 23:47 (segregator).
14 godina
neaktivan
Duhanska industrija i građevinska industrija. Farmacija se ne bavi pušenjem i zidanjem. Farmacija se brine o zdravlju ljudi. Kad dobiješ rak od pušenja ili udisanja azbesta onda ti farmacija spašava život ili ti ga produži a u najtežim slučajevima olakša smrt.
Napredak u bilo čemu donosi rizik. Danas se više no ikad vodi računa o kontroli bilo čega što se pojavljuje na tržištu. Grešaka je uvijek bilo i bit će ih no alternativa suživota sa znanošću je život u kamenom dobu.
Tada je životni vijek bio 30 godina.
17 godina
BlueMax kaže...
Duhanska industrija i građevinska industrija. Farmacija se ne bavi pušenjem i zidanjem. Farmacija se brine o zdravlju ljudi. Kad dobiješ rak od pušenja ili udisanja azbesta onda ti farmacija spašava život ili ti ga produži a u najtežim slučajevima olakša smrt.
Napredak u bilo čemu donosi rizik. Danas se više no ikad vodi računa o kontroli bilo čega što se pojavljuje na tržištu. Grešaka je uvijek bilo i bit će ih no alternativa suživota sa znanošću je život u kamenom dobu.
Tada je životni vijek bio 30 godina.

Guglaj "tobacco scientists"

17 godina

mene zadivljuje što ekipa ima foldere u kojima su brižno skladištili protekle 2g sve sličice vezane uz revolucije.

primjeti se kako imaju spreman sadržaj u cloudu za svaku brzopoteznu objavu. 

Moj PC  
3 1 hvala 1
14 godina
neaktivan
Sad sve trpaš u isti koš. Da ne postoji znanost još bi reklame za cigarete bile sponzori sportskih klubova. Ako Walter White kuva speed, bez obzira što je on znanstvenik a njegov proizvod produkt znanosti, to nije znanost.
Znanost je u osnovi težnja čovjeka da bolje razumije svijet i da sebi olakša život. Tim smjerom se išlo i kad se istraživala atomska energija pa je ipak bomba proizvedena prije elektrane. Nije kriv onaj ko je bombu izmislio nego onaj ko je naručio (i bacio).
Isto vrijedi i za duhanske kemičare.
17 godina
torrente kaže...

mene zadivljuje što ekipa ima foldere u kojima su brižno skladištili protekle 2g sve sličice vezane uz revolucije.

Ne postoje nikakvi "folderi"...postoji znanje, i mala pomoć gugla

Čudno da to moram objašnjavati nekome ko se kao fura na znanost

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.1.2023 1:40 (segregator).
4 godine
torrente kaže...

Nemoj se truditi..

Bila je već jedna tema u kojoj sam aktivno sudjelovao, pa kao većina odustao. Odustadoh zbog Kromanjonaca.

Bila jednom jedna statistika da u Hrvatskoj ima 75% blesavih ljudi, u koje čak spada i desetak posto visokoobrazovanih ljudi. Jednostavno im s percepcijom svijeta oko sebe nešto nije u redu, iako okolo šetaju, imaju djecu, žive, jedu, druže se, i naizgled su u široj skupini osoba uobičajena (da ne kažem normalnog) ponašanja.

Ta statistika je pokazala i dokazala, zašto se nikada ranije nismo realizirali kao samostalna država, zašto smo uvijek kao narod bili nečiji pomoćni kotač. Shvatio sam kroz život da je to gruba istina na žalost, pun puta sam se razočarao u slične kromanjonske osobine; use, nase i podase.

Što se tiče foruma, često se na drugim temama možeš vrlo lako prevariti čitajući postove "određenih", no jednostavno se pojavi ovakva tema, gdje pokažu što skrivaju u dubini svoje podsvijesti, specifičan intelektualni kromanjonski gen osobnosti, koje lako osvijeste na ovakvim temama.

Duboko sam razočaran u taj veliki dio hrvatskog naroda, no opet, shvatio sam da nisu oni krivi, niti da se mogu mijenjati, jer je "to" nepopravljivo.

Hvala na čitanju !

Best Regards ...

De regno Dalmatiae et Croatiae libri sex.
17 godina
torrente kaže...

a mene zadivljuje naivost ekipe koja još uvijek puši "znanost" i "znano$t" pod znanost

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.1.2023 7:37 (Aldo).
3 godine
protjeran
Kuhanje metha se temelji na znanosti. To što koristiš znanost u ilegalne svrhe ne znači da znanost prestaje biti znanost.

Onaj tko je izmislio bombu je kriv podjednako i onaj tko ju je bacio. Osim ako si došao do nečega što se može iskoristiti za bombu ali glavna namjena nije bila bomba.
3 godine
protjeran
Netko pamti pa zaboravi, netko skida u foldere, a bome netko koristi i gugl.
17 godina
silvio3105 kaže...
Kuhanje metha se temelji na znanosti. To što koristiš znanost u ilegalne svrhe ne znači da znanost prestaje biti znanost.

Onaj tko je izmislio bombu je kriv podjednako i onaj tko ju je bacio. Osim ako si došao do nečega što se može iskoristiti za bombu ali glavna namjena nije bila bomba.

naravno...ali i zdrava doza skepse prema eksperimentalnim cjepivima isto tako nije ravnozemljaštvo i "antiznanost"

https://twitter.com/KanekoaTheGreat/status/1610375049562951681

16 godina
Zaporožac kaže...

Bila jednom jedna statistika da u Hrvatskoj ima 75% blesavih ljudi, u koje čak spada i desetak posto visokoobrazovanih ljudi.

Nije neobično šta se ti tu ne vidiš jer znaš ono: bleso neće priznati da je bleso jer da to napravi znači da nije blesav kako se čini. Ja sam niskoobrazovani bleso.

15 godina
neaktivan

@dery, ja ga odavno trošim ko mjernu jedinicu za glupoću. Najćešće u mikro i nano jedinicama, jer 1 zpržc je strahovito velik.

17 godina
Aldo kaže...

a mene zadivljuje naivost ekipe koja još uvijek puši "znanost" i "znano$t" pod znanost

ma koliko se to činilo na prvu, zbilja ti ja nisam takav frik.

premda u  ovakvim sporadičnim lemanjima sa isključivim sektašima u žaru westernovskih salunskih gađanja stolicama, zaljepe i meni etiketu kongoanskog švercera djece.

svojim bićem sam uglavnom u nekom centru.. stvarno sam u centru.  nigdje ne propagiram znasnost sa $, te mi je također bilo dosta svega protekle dvije godine glede mjera.

ne prihvaćam ekstremnu isključivost i jako me iritira. pošto je najagresivnija s desnog krila, stoga nju i popljuvam. 

neutemeljena, radikalna, okićena nadri-filozofskim folklorom... također kao centralist, ne divim se pederskim paradama, niti mjerama države koja donosi odluke pod "mora se".. od lockdowna, do cijene brašna.

zaboga.. jel možete u tom salunskom fajtu dok stolice lete razaznat da ima i racionalno odmjerenih, a ne ona parola "tko nije sa nama, taj je protiv nas".

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.1.2023 16:21 (torrente).
16 godina

Nema ti druge moraš preći na stranu zavjerenika jer ti držiš do znanosti koja sad kaže ono šta su "budale" govorile.

17 godina
torrente kaže...
zaboga.. jel možete u tom salunskom fajtu dok stolice lete razaznat da ima i racionalno odmjerenih, a ne ona parola "tko nije sa nama, taj je protiv nas".

spika "mi, ili oni" je bila još i oštrija od strane korona fanatičara. "SVE ĆEMO IZGINIT ako se antivakseri ne cijepe i ako si antmaskeri ne nabiju minimalno 3 brnjice na labrnju"... karikiram, ali fakat nije bilo daleko od toga.

Žutim trakama su debili dječja igrališta ograđivali, parkove, špricali ceste s dezinficijensima - i pun kukac klimavaca je to šutke prihvatil

17 godina

ne podržavam babu koja te proglasila bioteroristom..daleko od toga.

pošto tu mlataramo svak svoje, do sljedeće teme tipa musk-twitter.. ogradio sam se od bilo kakve naklonjenosti nekom taboru.

tako sam i proživio protekle dvije godine. jesam li klimavac? paaa.. ako mi nije bilo teško da mi netko na ulazu u objekt izmjeri temperaturu, dapače..neloša ide..nisam klimavac.

ali čovjek iza mene, koji je cijelim putem u redu njorgao "što nam rade", te na mjerenju viknuo "odstupi...sa tim na čelu ćeš mi pogoditi hipofizu".. to je lik od kojeg se treba odmaknuti.

vjerojatno čovjek danas po indexu zaziva linč nad kongogancima.

ja nisam unutar mi i oni. po potrebi se istovarim na obe grupacije. 

Moj PC  
5 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice