Jebale ih reklame. Pa zar nema dovoljno svjetlosnog zagađenja po cijelom svijetu, ne znam kada sam zadnji put uspio u gradu vidjeti Mliječni Put ili 7 zvijezda Malog Medvjeda, sada moraju još i reklamama zagađivati nebo. Čekam samo dan kada će pronaći način da nam direktno u mozak ubacuju reklame, bez novina, interneta, tv-a i ostalog.
Ponovno se aktivirala ruska ideja o reklamnim pano
- poruka: 7
- |
- čitano: 25.808
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Na ovakve nebuloze uvijek se sjetim onog vica:
Obavijeste američkog predsjednika: - Gospodine predsjedniče, Rusi farbaju Mjesec u crveno.
On ni da trepne.
Dva dana kasnije: - Gospodine predsjedniče, Rusi još uvijek farbaju Mjesec u crveno.
On ni da trepne.
Još dva dana kasnije: - Gospodine predsjedniče, Rusi su prefarbali Mjesec u crveno.
Američki predsjednik: - Odlično, šaljite naše dečke gore da napišu "CocaCola"
Meni je fantasticno koliko se nekad pokaze tocna vizija SF pisaca. Ili rusi citaju stare SF price. U jednom od Siriusa (morao bih sad prelistavati kojem i koji je naslov price, ne da mi se) ima jedna prica koja govori tocno o ovome. Astronomi sirom svijeta primijete da se zvijezde ubrzano pomjeraju, a na kraju se ispostavi da je neki bogatas lansirao u orbitu masu zrcala i tako ih fokusirao da na nebu spisu reklamu za sapun koji proizvodi :)
Ma nek se svi istomisljenici s fakin reklamama napuse kapitalistickog pimpeka!
Ljudska glupost nema granica... Nema toga sto se za novac ne isplati napravit... Prejadno.

Kako spojit hdmi na to cudo XD