Moždani valovi igrača sinkroniziraju se i bez fizi

poruka: 2
|
čitano: 2.106
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Moždani valovi igrača sinkroniziraju se i bez fizi".
15 godina
offline
Moždani valovi igrača sinkroniziraju se i bez fizi

pih! klasična kvantna isprepletenost ili, kako bi (dr. frank)einstein dometnuo, napola u šali: spuki ekšn et ei distns. to već odavno kokodaču i žirafe na dnu jezera. 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.9.2022 14:31 (Ajar).
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
offline
Moždani valovi igrača sinkroniziraju se i bez fizi

"povećana sinkronizacija i empatija mogla bi imati pozitivan učinak na ljude". Mogla bi imati i negativan. Kako inače dolazi do nacizma/komunizma? Jedan brko počne nešto pričati i slušatelji se sinhroniziraju. Ko se ne sinhronizira ili ne učini to dovoljno, ide u logor. Danas npr.  kampovi za reedukaciju u Kini. U Rusiji se morate sinhronizirati s Putinom, jer ako on kaže spec.op., a vi to nazovete drugačije, prijeti zatvor. U Srbiji ako kažete neku neugodnu istinu koja se tiče državne vanjske (susjedske) politike, umjesto prešutite ili iskrivite, onda ste autošovinista. To jest, niste sinhronizirani. Budimo iskreni/objektivni prema pojavama kao sinhronizacija. Navijati da je to samo pozitivno, to je u ovom slučaju vođeno ovisnošću o tehnologiji i videoigrama. Kakvu korist svijet ima od toga što se dvojica prištavaca sinhroniziraju u jednoj video-igri? Samo što će njih dvojica kasnije se prisjećati u domu za umirovljenike kako su jednom bili dobro sinhronizirani. To jest, odlično se zabavljali. To jest, u mozak su se uštrcavali "potoci" hormona zadovoljstva. Niti korisno niti štetno. Mada, starci se najradije prisjećaju svojih seksualnih avantura, ali neki neće doći do toga od silnih videoigara. Iako to nije ni bitno, jer bitna je sinhronizacija.

 
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice