nek naprave fotke našeg suncevog sistema,pa onda daleke galaktike,koje nisu ni dan dva od nas, hehehe, saturn uran , evropa,šta mi znaci galaktika bogu iza nogu ,sta se dogodilo prije sto godina svjetlosnih ,zivicu jos malo :)
Svemirski teleskop Webb je u funkciji, a čak i pro
- poruka: 8
- |
- čitano: 13.740
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
nek naprave fotke našeg suncevog sistema,pa onda daleke galaktike,koje nisu ni dan dva od nas, hehehe, saturn uran , evropa,šta mi znaci galaktika bogu iza nogu ,sta se dogodilo prije sto godina svjetlosnih ,zivicu jos malo :)
ne smiju to napraviti jer bi se otkrilo da su planeti zapravo ravne ploče. Zato se fokusiraju na ove izmišljotine koje nisu drugo nego kad netko kihne u leću. Ako dobro pogledaš vidjeti ćeš da je sve jedna velika laž i obmana. Novi svjetski poredak!
Tako je ! Što imaju trošit film na tamo neke udaljene zvijezde i galaksije kad imamo dovoljno svojih planeta u blizini! Neka se razbacuju svojim parama za te pe*erske parade
koliko se razumijem u astrozaostavštinu, sve ovo izvodi se radi pronalaženja još veće molekule alkohola (u odnosu na onu doma) i to, ako je to moguće, odmah upotrebljivu za nazdraviti još jednom razbacivanju love poreznih bezveznika na bedastoće. čim se predmetna otkrije, transwarp je samo pitanje trenutka, jer sila boga ne moli.
jutros sam i ja bio zapanjen: sakrio sam se psu iza panja, očekujući da me dođe tražiti. nije. legao je i čekao me.
kaj se tiče ravnozemljaša, priča se da su osnovali globalnu organizaciju
nek naprave fotke našeg suncevog sistema,pa onda daleke galaktike
Sunčev sustav može i nakon dubokog svemira. Nije bed. Snimka Andromede i tako. Svašta bi bilo lijepo vidjeti u boljoj kvaliteti.
neće moći promatrati zemlju, mjesec, Veneru i Merkur, sunce ne moram ni spominjati. Sve drugo može u nekom trenutku
goli majmuni više vole gubiti vrijeme i resurse na specijalne vojne operacije...biti 100% uvjeren da je on centar svemira...A stvarnost je takva da sad nestane cijela nada galaksija...svemir nebi ni znao da nas više nema
Ljudska vrsta je čista grčka tragedija
goli majmuni više vole gubiti vrijeme i resurse na specijalne vojne operacije...biti 100% uvjeren da je on centar svemira...A stvarnost je takva da sad nestane cijela nada galaksija...svemir nebi ni znao da nas više nema
Ljudska vrsta je čista grčka tragedija
Tako treba, samo pozitivno