Kako to da više nema prosvjeda protiv 5G...čeka se 6G za prosvjede koji će biti organizirani preko 5G mreže
![poslano s mobilnog telefona](/forum/slike/frommobile.png)
Kako to da više nema prosvjeda protiv 5G...čeka se 6G za prosvjede koji će biti organizirani preko 5G mreže
Nitko zavedenim ljudima ne daje medijski prostor pa su automatski cenzurirani.
To ko da mi netko objasnjava zasto je zemlja ravna, a ne okrugla, a nije u stanju rjesiti najobicniju jednadzbu s jednom nepoznanicom.
To ko da mi netko objasnjava zasto je zemlja ravna, a ne okrugla, a nije u stanju rjesiti najobicniju jednadzbu s jednom nepoznanicom.
pitaj ti njih da ti brzo izračunaju koliko je; 7 minus 100 ...
90% će ih reći da se to ne može izračunati...
ja se uvjerio.
pitaj ti njih da ti brzo izračunaju koliko je; 7 minus 100 ...
90% će ih reći da se to ne može izračunati...
ja se uvjerio.
dečki, znate da živimo u svijetu kojim dominiraju neuki idioti, kreteni i imbecili te da (ovo je najbitnije i ponekad nesnosno frustrirajuće) ništa protiv toga ne možemo učiniti. jedna od rijetkih radosti koja nam ostaje (i djelomična ušteda) je u tome što sad spaljivanjem 5g skalamerije tamanimo i 6g, udarajući reptile tamo gdje ih najviše boli: po ravnoj zemlji. ako, pak, nestane dinosaurova soka (hladno prešanog), podložimo hepo-kockama i papirima iz kontejnera pa šibicu i ...