Kazeta kao medij uopće nije bila loša, mada je cd ipak bio bolji, tako da se ne bih previše čudio kada bi se kazete ponovo pojavile. Imale su one onaj neki šarm, kojega (po meni) streaming glazba nema u sebi.
Vijest godine nisu ni audiofilski streaming ni vin
- poruka: 8
- |
- čitano: 8.840
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
sve je to divno. no za dušu i tijelo... želim objaviti par fotki koje u meni bude trnce...bude identičan osjećaj, kao kada sam ga prvi put umočio. kako je ona/prva močnica, ostala uspomenska lifetime kraljica...
tako je isto jedna epoha ostala lifetime ljubav.
neka me zakopaju sa troglavim deckom i paketom chromica.
amen!
Sentimenti, nostalgija, kriza srednjih godina... Licno ne vidim neki objektivan razlog zasto bi neko kupovao CD-ove ili kasete sada.
Oni sto se furaju na ploce su vjerovatno presli odredjenu zivotnu dob. Sad je red na CD generaciju.
sve je to divno. no za dušu i tijelo... želim objaviti par fotki koje u meni bude trnce...bude identičan osjećaj, kao kada sam ga prvi put umočio. kako je ona/prva močnica, ostala uspomenska lifetime kraljica...
amen!
Priznajem, pogodio si me sa slikama. Ne mogu se sjetiti ni sam koliko sa takvih snimio :-)
amen!
Ima onaj otrcani
Ne kupujte kazete japanskog benda TDK, nis se ne cuje
A ti nasjeo...

To kolebanje ionako mizerne prodaje cd-ova od par postotaka potpuno je nebitno za širu sliku i stanje tog biznisa.
Ovo je poput onih političkih tv stručnjaka koji ispredaju duboke analize i uočavaju važne trendove temeljem razlike anketnih pokazatelja od 0,5%, da bi se na izborima pokazalo da ankete same griješe i preko 20%.
To kolebanje ionako mizerne prodaje cd-ova od par postotaka potpuno je nebitno za širu sliku i stanje tog biznisa.
Ovo je poput onih političkih tv stručnjaka koji ispredaju duboke analize i uočavaju važne trendove temeljem razlike anketnih pokazatelja od 0,5%, da bi se na izborima pokazalo da ankete same griješe i preko 20%.
Nije ni čudo kada je današnja glazba trash :S
Biće skoro propast sveta pa ljudi kupuju zlato, vatreno oružje i cedeje.
Sve šta se da držat u rukama.