nego... nitko ne spominje automobile koji su najebali... jedno 40 komada... tko će ljudima štetu namiriti?
mislim da ni kasko ne pokriva "ratna" oštećenja.
Što je Tu-141 i kako je moguće da je stigao od Ukr
- poruka: 92
- |
- čitano: 28.728
- |
- moderatori:
vincimus
Sve simpatije na stranu, ali ako je ovo diverzija Ukrajinske strane da isprovocira NATO odgovor, a ovo polako mirisi na nesto slicno (nadajmo se da ce crna kutija pruziti par odgovora tko je pustio ovog goluba da leti za Zagreb), treba ih poslati u krasni dron vrlo otvoreno i direktno. Jer da je ovo strefilo jednu od dvije mete u Buzinu, bilo bi to druga prica.
To je to. NATO to zna. Zato se ovo i zataškava. Nigdje bitnije spomeni u cijeloj Europi. Na r/europe (totalno nebitno, al vrag mi nije dao mira), tek kad se duboko scrolla, 1 članak. Pri vrhu je konj kojeg voze helikopterom. Ne zapravo projektil, raketa od 6 tona koja je pala par metara od studentskog doma, preletila 3 NATO članice u stupnju pojačane pripravnosti i srušila se u glavni grad. Mi jesmo pr**ja, ali njih jednostavno nije niti toliko briga. I ovo je ogroman problem. Nema razloga za strah i paniku, ja ne paničarim, ali isto tako bio bih lud kad bih umanjivao ovo što se dogodilo. Da se bilo gdje dogodilo, bilo bi mi čudno. NATO je samo Amerika i još par bogatih zemalja, sve ostalo je snađi se druže.