Što je Tu-141 i kako je moguće da je stigao od Ukr zaključana tema

poruka: 92
|
čitano: 28.728
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Što je Tu-141 i kako je moguće da je stigao od Ukr".
17 godina
Re: Što je Tu-141 i kako je moguće da je stigao od

nego... nitko ne spominje automobile koji su najebali... jedno 40 komada... tko će ljudima štetu namiriti?
mislim da ni kasko ne pokriva "ratna" oštećenja. 

Moj PC  
5 0 hvala 1
7 godina
Re: Što je Tu-141 i kako je moguće da je stigao od
Gebirgs kaže...

Sve simpatije na stranu, ali ako je ovo diverzija Ukrajinske strane da isprovocira NATO odgovor, a ovo polako mirisi na nesto slicno (nadajmo se da ce crna kutija pruziti par odgovora tko je pustio ovog goluba da leti za Zagreb), treba ih poslati u krasni dron vrlo otvoreno i direktno. Jer da je ovo strefilo jednu od dvije mete u Buzinu, bilo bi to druga prica.

To je to. NATO to zna. Zato se ovo i zataškava. Nigdje bitnije spomeni u cijeloj Europi. Na r/europe (totalno nebitno, al vrag mi nije dao mira), tek kad se duboko scrolla, 1 članak. Pri vrhu je konj kojeg voze helikopterom. Ne zapravo projektil, raketa od 6 tona koja je pala par metara od studentskog doma, preletila 3 NATO članice u stupnju pojačane pripravnosti i srušila se u glavni grad. Mi jesmo pr**ja, ali njih jednostavno nije niti toliko briga. I ovo je ogroman problem. Nema razloga za strah i paniku, ja ne paničarim, ali isto tako bio bih lud kad bih umanjivao ovo što se dogodilo. Da se bilo gdje dogodilo, bilo bi mi čudno. NATO je samo Amerika i još par bogatih zemalja, sve ostalo je snađi se druže.

AMD,........is that baba Su trying to sell us dog sh*t or what?
Moj PC  
6 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice