HT reklamira optiku nove generacije koja nije dostupna nigdje. Zato je tu bakar stare generacije koji je dostupan odmah i sada gotovo svgudje! Uz neobuzdane brzine - odlazna brzina čak do 1 Mbps!
HT i Nokia prvi u Hrvatskoj testirali širokopojasn
- poruka: 10
- |
- čitano: 6.970
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
HT lažovi koji mame sve da prijedju kod njih, i na kraju obecavaju i samo svaljuju svoje laži jedan na drugoga, a ni sami neznaju kada, i gdje ce optika biti provedena.. Mislim, svi su isti, ali ovi su ocito najveci manipluatori i lažovi, tako da im ni ovo ne vjerujem :D
Jedan od sretnijih dana u životu mi je bio kad sam u potpunosti napustio T-scumove "usluge".
Da se razumijemo nisu ni ostali cvijeće, ali ovi su baš *meće!
Sad laganih 200 Mbit/s i prst u uho.
500mbita u mene i iskreno da se da uzeti 10gbita, uzeo bih, jer brzina uglavnom nije bitna ali kada odlucis skinuti igru od 200gb, tad je bitna :D
Hahaha :-D ovo je bas dobro. Nadam se samo da ne skidas 200 GB "sadrzaje" svaki dan ;-) onda bi to stvarno bio veliki gubitak vremena zbog "sporosti" linka :-)
500mbita u mene i iskreno da se da uzeti 10gbita, uzeo bih, jer brzina uglavnom nije bitna ali kada odlucis skinuti igru od 200gb, tad je bitna :D
Brzina nije bitna? Reci to većem dijelu površine ove naše grude.
Živim Jaski, odnosno u selu koje je spojeno s gradom. U samom gradu se od nedavno može dobiti 500/500, što je bliže 300/250, kolko sam izmjerio, ali zato i u selu ima novosti. S prijašnjih 7/0,5, doveli bakar na divljih 70/15.
To tak leti da se bojim za mrežni adapter u svojim kućnim uređajima.
Stvar je da visoke brzine dobiju samo centri većih gradova, ali ni to nije pravilo. Pod visoke brzine ne računam ništa ispod 150mbps simetrično.
Dobar dio Sesveta i danas ima 12/1 Mbps preko bakra (HT), a čujem da je tako u dijelu centra Zagreba, s druge strane u pojedinim dijelovima postoje tri optike u stan (HT,A1,BTnet) i još digitalna kabelska DVB C pa možeš imati koliko hočeš televizora i bez one dodatne kutije...
Evo opet njih sa demo prezentacijama, mi ovo, mi ono...
Te-Kom Jazavci, di je 5G FWA koji ste rekli upogoniti do kraja 2021?
Kada sam spomenuo da je to samo preseravanje za publiku i da se kladim u 1000kn da neće to biti tako skoro realizirano popljuvala me ekipa... Valjda Telemach počeo uzimati dio kolača svojim marketingom 10Giga optika pa moraju ovi malo bajke pričati o 25Giga...
Kada sam spomenuo da je to samo preseravanje za publiku i da se kladim u 1000kn da neće to biti tako skoro realizirano popljuvala me ekipa... Valjda Telemach počeo uzimati dio kolača svojim marketingom 10Giga optika pa moraju ovi malo bajke pričati o 25Giga...
Ja pitam HT kada će 5g FWA, i evo odgovor:
"Pozdrav, proslijedili smo tvoj upit na detaljnije provjere pa ćemo ti se javiti čim dobijemo povratnu informaciju."
10 dana kasnije, ponovim upit da li ima šta, a oni odgovore:
"Provjere su još uvijek u tijeku. Čim zaprimimo rješenje provjere, povratno ćemo ti se javiti ovim putem. Ljubazno te molimo za još malo strpljenja."
I to je bilo prije 5 dana i nema odgovora.
Jel su to oni što se hvale 5G a u Zagrebu jedva dobijem 4G, u Slavoniji u nekim dijelovima uopće nema signala ali hvale se pokrivenošću signalom.
Jel su to oni što reklamiraju optiku a većina nas je i dalje na bakru do 10 Mbps.
Jel su to oni što samo pričaju priče i daju obećanja "sad će" a onde prođe 10 godina i vidiš da još nema pomaka za ništa.
Dosta nam je samo obične samopromocije koja je beskorisna za nas.