sad će ispasti da trolam ali meni igra ništ posebno eto
Elden Ring i dalje uvjerljivo najprodavaniji na St
- poruka: 6
- |
- čitano: 2.585
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zasto bi trolao i zasto bi ti se morala svidjet?
Pa meni su bezveze vecina sportskih igara a milijuni igraca svake sezone daju lovu za nastavak i opisuju ih superlativima.
Nemamo svi isti ukus i interese.
Edit
U tekstu pise da je igra nesto olaksana a ovo je u biti najteza souls igra do sad,samo treba nac opcionalne bossove.
Zasto bi trolao i zasto bi ti se morala svidjet?
Pa meni su bezveze vecina sportskih igara a milijuni igraca svake sezone daju lovu za nastavak i opisuju ih superlativima.
Nemamo svi isti ukus i interese.
Edit
U tekstu pise da je igra nesto olaksana a ovo je u biti najteza souls igra do sad,samo treba nac opcionalne bossove.
Ovisi sta ti je cilj, olaksana je u toliko sta su ti bossovi opcionalni...
Pošteno. Cijenim i to što si se pravilno izrazio.
Glavni bossevi su čak lakši nego neki jaki protivnici u svijetu ili opcionalni bossevi, mislim da je to namjerno napravljeno da lakše možeš napredovati u igri, a ove opcionalne ako ne možeš proći vratiš se kasnije, mada su i ti caveovi i dungeoni bitni zbog itema, materijala ili recepata za materijale. A i treba ići u zonu koja ti odgovara po jačini, sve u svemu po meni dobar balans i za nove igrače i za stare iskusnjare.
za ovu igru sam mijenjao matičnu, proc, vent i napajanje, nije mi žao niti jedne kune. Sretan sam kao malo dijete, dugo nisam bio ovako opčinjen sa igrom.
S tim da ja i inače jesam fan i From Softwarea i Georgea Martina.