Nije problem to što govori Joe Rogan, nego način n

poruka: 99
|
čitano: 21.845
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Nije problem to što govori Joe Rogan, nego način n".
17 godina
Re: Nije problem to što govori Joe Rogan, nego nač
maximus007 kaže...
I što fali Olegu? Bar je sarkastičan naspram brojnih ridikula u javnom prostoru

Povrh svega inteligencija, zatim karakter, dostojanstvo, osjecaj za moral, smisao za humor, integritet, znanje, ljubavi i kose na glavi.

Fascinantan mi je tip ljudi koji moze imati pozitivno misljenje o tom covjeku.

Hitler je barem bio sarmantan...valda...ali koja je to crta Olega koja se nekome moze svidjeti...?

Mozda da ti meni objasnis sto to ima?

Sarkazam?

On nije nista inteligentno sarkastican, ako na to mislis.

On je samo cinican i ima visok stupanj poremecaja narcisoidnosti.

Najbolje sto on zna je, uzet neki problem, isprdat se s obje strane problematike i onih koji stoje iza njih i nezauzet bilo kakav stav oko toga, jer jedini stav je "ja sam najpametniji, gledaj ove idiote koji definitivno nisu ja".

Stvarno jako tesko, mastovito i promisljeno... (hah, vidi - sarkazam!)

I kazem, to je na njegov najbolji dan.

Onda kada ima stav, to je onda kada mu je stav lisen bilo kakve humanosti i zdravog razuma.

No ima dobre fotke, tu nemam sta reci...

- Psiho246
17 godina
moderator
ivan dragi kaže...

Ovdje se ne radi o Roganu vec kao što autor u naslovu piše - o spotifyu.

Baš sam se pitao ima li itko s aktivnom barem još jednom moždanom stanicom da shvati o čemu se radi u tekstu. Bogufala imamo barem jednog takvog komentatora...

This space for rent!
4 godine
protjeran
Drago kaže...

Baš sam se pitao ima li itko s aktivnom barem još jednom moždanom stanicom da shvati o čemu se radi u tekstu. Bogufala imamo barem jednog takvog komentatora...

Teme s političkim kontekstom se uvijek interpretiraju vrlo individualno i diskusija gotovo uvijek ode u left/right prepucavanja i off-topic. Ova je zapravo prošla bez većih trzavica i kartoniranja.

Mišljenja sam da je to nepotrebno polariziranje ionako malog tržišta na koje BUG cilja - kad je politika u pitanju, uvijek će se netko osjetiti zakinut, nezastupljen, cenzuriran ili isprovociran i onda u afektu odluči "neću više kupovati BUG". BUG d.o.o. time posljedično trpi financijsku štetu (ili se barem meni tako čini).

15 godina
Drago kaže...
ivan dragi kaže...

Ovdje se ne radi o Roganu vec kao što autor u naslovu piše - o spotifyu.

Algoritmi "društvenih medija" su prvo prokljuvili dnk društvenih interakcija svom tom količinom informacija jer je očito da godinama provode negativnu prirodnu selekciju s kojom se u ovako kratkom periodu jednostavno ne znamo nositi niti cemo se znati nositi. I flegme među nama mogu trpit 5 glupana godišnje, mi ih imamo toliko na dnevnoj bazi. To je vidljivo golim okom, mjerljivo i stocnom vagom,  dovoljno je pogledati porast populizma, alt desnice, antivaksera...

No drugo štu su napravili, i tu leži odgovor na pitanje regulacije jer ne možemo "zaboraviti" ono što smo naučili (nismo ni lokomotive zapalili zbog monopola nad zeljeznicom pa ne mozemo ni algoritam) je sljedece:

Mobiteli su uz nas valjda 99% vremena i biljeze sve od ritma koraka do toga da google asistent zna kad se nediljom ustajem iako ni sam nisam bio siguran kad cu se ustati. Ali đubre zna da se žena ustala i da ja kasnim za njom pol sata. Pas mater.

To nije tamo neki "big data" ili sto Oleg kaze "neka, meni je google super jer biljezi gdje sve putujem pa mogu sortirati slike".

Jbt to sam tamo JA, moj i tvoj digitalni klon. Nije problem u banalnim podacima već u činjenici da se na mojoj slici i prilici em pune privatni džepovi (na korisniku neshvatljiv način pa misli da je Rogan slobodni govornik lol), em remete "javni red i mir" već spomenutom "neprirodnom" selekcijom naših "digitalnih klonova" i njihove (naše?) web interakcije. Jer tko ne prdi na "soušal media" ni ne smrdi.

Ako smrdi kao ja, jede kao ja, putuje kao ja, hoda kao ja, ustaje se pol sata nakon žene - to sam ja. 

A ako sam to ja, onda mi ili daj pare po tarifi koju ja odlučim ili odjebi i briši moju kopiju kompletno. Ni broj cipela. Moje je moje. To se u americi puškom brani pa će i takvi shvatiti.

Pa kad algoritam više ne bude smio koristiti mene, i to čak i van radnog vremena - za punjenje dzepa njih tamo nekoliko big techova, nek smišlja načine što li će algoritmirati njihovi algortmi.

Ne treba mozda nacionalizirati big techove, regulirajmo pitanje vlasništva i načina korištenja naših "digitalnih kopija/klonova" odnosno identiteta jer je moj identitet moj i kad je digitalni, pogotovo u kontekstu svih budućih tehnologija, povezivanja identiteta sa autonomnim vozilima ili sa automatskim placanjem u trgovinama "pojavom" itd.

Ne tvrdim da sam u pravu, najradije bih se konzultirao sa mojim digitalnim klonom al je u vlasnistvu gugla i fejsa pa ne mogu, ali nekako smatram da ce prosjecno pismeni covjek prije shvatiti i podrzati "zastitu samog sebe" nego rasturanje nekakvih imaginarnih algoritama nekih tamo web stranica.

Netko (wyks jesi ti to prenio?) je rekao da sve one twiter kopije nakon Trumpa propadaju jer budale nemaju kome srat. Pa nek tako propadnu i soušal networksi kad svi mi koji se osjećamo silovano maknemo - CANCELamo naše avatare iz njihovih baza.

Ovaj potpis nije u skladu s propisima.
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.2.2022 21:49 (ivan dragi).
16 godina
neaktivan

mnijem kako je dobitnik nobela za književnost, robert zimmerman (muriji poznat kao bob dylan), pjevao nešto kao:

how many ovoono

pa how many onoovo

i omda:

the answer, my friend

is farting in the wind ...

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ajar kaže...

mnijem kako je dobitnik nobela za književnost, robert zimmerman

Dotični je prodao svoja prava baš jednoj ogromnoj kompaniji, kakvih se, jelte, grozimo. Ako sad Universal Music dozvoli Quanonu, Al Quaedi ili KP Kine da koriste Dylanove pjesme ovaj može samo pjevati...

Kada kompanije napokon pokupuju prava velikih izvođača i sve ostale resurse koje obična raja nepravedno drži, onda nećemo više gledati da neki autor koji ima stav miče svoje pjesme sa Spotifya i slične gluposti koje tim korporacijama kvare posao. Nego će se fino vođe korporacija naći na nečijoj jahti (vikendice prvi red uz more su odavno pod morem) i dogovoriti kako će svima biti. 

Imamo nova kola radi dojma, imamo stav kad nemamo pojma...
15 godina

a tko je otkupio blago iz produkcije PGP RTB Šabac ?

Ju je je? Je ju je!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
AMD,........is that Epyc or what?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ima li TLDR verzija videa? Pristase Trumpa, Sandersa, Ivermictina ili? Drugi link indirektno implicira nesto?

Object reference not set to an instance of an object
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice