Uvertira u svjetski gospodarski slom biti će pucanje napuhanih financijskih balona, prvenstveno bitcoina i Tesle.
Nastavljaju se rasprodaja kriptovaluta i pad vrije
- poruka: 10
- |
- čitano: 5.735
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Je svakako.
MANA jutros -20%, evo je sada na +6%, tko je kupio dip sada ima 26% plusa. I ostale kripto su se vratile relativno brzo, ETH je trenutno samo -3%, SOL -4%, BTC -8%. Ostali su na oko -10% do -15%, ništa strašno.
S obzirom na ukupnu situaciju na tržištu kripto se dobro i drži, ali pojedine dionice ne baš.
Asana je zabilježila pad od gotovo -27% u jednom danu, dok je DocuSign pao suludih -42% uz dobre poslovne rezultate i malo korigirana očekivanja za sljedeći kvartal. Tržište je trenutno u fazi kada ekstremno reagira na svaku glupost.
Veći pad zabilježile su i kineske kompanije, Alibaba, Douyu, Baidu, Tencent Music, Zepp...
Alibaba je trenutno na rekordno niskih $111, samo godinu prije su bili na $220 i svi su ih kupovali kao ludi i očekivali napad na $300. Od tada se u poslovanju firme po pitanju rezultata nije previše promijenilo i ovo je samo rezultat sentimenta tržišta.
Trenutna mantra je "inflacija, omicron, ccp".
Mislim da nas čeka mjesec-dva velikih turbulencija, vrijeme kad je najbolje investirati.
Uvertira u svjetski gospodarski slom biti će pucanje napuhanih financijskih balona, prvenstveno bitcoina i Tesle.
Treba samo svaki dan vikati da će sutra biti svjetski gospodarski slom. I kad jednom dođe, (a doći će, kao što je dosad uvjek dolazio) onda se hvaliti kako si ti to davno predvidio, još tamo prije 5-6 godina.
Neka pada, ja se nakupovao do cepa.
Treba samo svaki dan vikati da će sutra biti svjetski gospodarski slom. I kad jednom dođe, (a doći će, kao što je dosad uvjek dolazio) onda se hvaliti kako si ti to davno predvidio, još tamo prije 5-6 godina.
Da, efekt pokvarenog sata.
Neka pada, ja se nakupovao do cepa.
Sad se brsti ko može i koliko može . Upravo Solana na megaakciji .
imate objavu na jednom hrvatskom torrent trackeru objavu iz 2013 da se može donirati Bitcoinima.
Cijena jednog bitcoina je bila 240$
Eh, da sam bio vidovit.
Ovo je vrijeme kad treba investirati. Baš sam kupio BTC-a za tristo miliona eura
Ovo je vrijeme kad treba investirati. Baš sam kupio BTC-a za tristo miliona eura
That's the spirit! YOLO!