Wokeflix.
Netflix radi dugometražni film prema viralnoj obja
- poruka: 7
- |
- čitano: 9.912
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Čim je Netflix u pitanju, odmah znaš da je crnac ili netko iz LGBTQ grupacije u glavnim ulogama.
Tvornica propagande, kao i cijeli Hollywood...
Čim je Netflix u pitanju, odmah znaš da je crnac ili netko iz LGBTQ grupacije u glavnim ulogama.
Film je baziran na istinitoj prici i na slici u clanku nisu glumci nego stvarni akteri.
To i nije tako neprirodan slijed. Bilo bi drugačije da je tražila nekog da joj bere pamuk. Lako je doći na večeru, trbuhom za kruhom.
Film je baziran na istinitoj prici i na slici u clanku nisu glumci nego stvarni akteri.
Ajde pročitaj još jednom što piše gore pa se onda još jednom lupi po čelu.
Ne kuzim, IRL prica se vrti oko crnca i bjelkinje. I sad se kritizira Netflix sto radi film s crncem u glavnoj ulozi?!?
Koga bi trebali stavit? Bena Afflecka? Ili mozda zato sto se u prici pojavljuje i crnac ne bi trebali snimat film?
IRL, Netflix ne bi ni mrdnuo da nije u prici crnac i bijelac.
Al po meni ovo je i point dokumentarca, kao i serija npr Sense8 i Sex Education, po meni odlicnih serija. Problem je sto Netflix i ostali guraju to svuda, ljudima se jednostavno ne da. Neki dan sam poceo gledati neki horror seriju, mozda film, zaboravio, istrazitelji paranormalnog gay par i sad se time bavimo. To je lose, daj mi pricu, nisam zato upalio horror. Ili npr film o Queenu gdje se premalo radi o glazbi a ponajvise o Freddievom ljubavniku. Ljudi na to pizde, i ne mozes nista ni reci jer imamo cijeli taj pokret canceliranja od strane iskompleksiranih nejeba.