OH, Bože. Vidim na slici A1, mreža svih "GEJmera." Molim vas ljudi. Ako baš želite masakrirati jezik, pišite gamer/gamera, a ne gejmer/gejmera. Ako pišete "gejmer" onda slobodno zamjenite j sa y.
U Zagrebu otvoren gaming centar u koji je uloženo
- poruka: 57
- |
- čitano: 17.219
- |
- moderatori:
vincimus
OH, Bože. Vidim na slici A1, mreža svih "GEJmera." Molim vas ljudi. Ako baš želite masakrirati jezik, pišite gamer/gamera, a ne gejmer/gejmera. Ako pišete "gejmer" onda slobodno zamjenite j sa y.
joj, ne znaš ti tu ekipu iz vip-a/a1 (neki od njih bili moji studenti): o jeziku pojma nemaju. gori su od tekoma (iako je konkurencija nesmiljena). kako bilo, ljudevit gay julije cezar poručuje: "hello, sailor!"
ja sam GAMER.....bravo za A1
35kn na sat? Fuck
Joj, kad se sjetim kvartovske igraonice, 10 kn na sat, a svaki sljedeci popust ima.
I onda igramo Starcraft cijeli dan.
Ovo je stvarno pljacka.
50 računala koja pogone grafičke kartice GeForce RTX 3070Ti
Nestašica za sve osim za posebnu klijentelu
Kad ih sad zatvore zbog korone lol
35 kn je realna cijena. Hardver je skup i guta dosta struje. Pa se grije. Pa treba i ohladiti. Najam dvorane za mali nogomet koja nema skupi hardver je 300-400kn. Znam da smo ko klinci plaćali 3 puta manje ali onda je i grafička od 2000kn bila zvijer. 3070ti je sada 8k+. jbg
U svakom slučaju, izgleda dobro i drago mi je da imamo takvo što u Zagrebu.
Ovo kao biznis ima smisla jedino ako trebas prat pare... Totalno promaseno i pregazeno vremenom...
Ovo kao biznis ima smisla jedino ako trebas prat pare... Totalno promaseno i pregazeno vremenom...
Nebi se uopce slozio, moji necaci svako malo idu u te igraonice na neke proslave i druzenja s frendovima.
Povratak u devedesete,propalo prije nego je krenulo.
Koliko vas ce dat 35kn po satu u Hr?.....
Pa nece sigurno gerijatrija poput tebe ici u igraonicu sigurno je i u 90"tima po igraonicama bilo tipova od 40+
Pa nece sigurno gerijatrija poput tebe ici u igraonicu
Te igraonice u pravilu zjape prazne,davno su prosla vremena kad je to bilo IN u Hr.
Vrijeme ce pokazat.
Nakon ovoga, logican slijed je da otvore mega videoteku, tu su novci...
Uopce nije promaseno, pogotovo sto je danas tesko doci do komponenti za racunala.
Plus ljudi koji su zaposleni npr i imaju neki hobi, automatski nemas vremena za gejmanje i nema smisla kupovati skup hardver ako ces 2 put tjedno igrati.
Koji roditelj ce u danasnjoj ekonomski upropastenoj Hr dat svojoj djeci 70kn za 2 sata igranja?....
I onda netko pise da je kupit igru skupo 🤣🤣🤣
Dobro je da se ima ovako nešto gdje se može malo zekati s ekipom. Budi stare uspomene. A sad vi koji docirate iz drugih izbjegličkih kampova van Hrvatske, nemojte brigati kakvo je stanje u HR, brigajte kakvo je stanje gdje se nalazite. Meni je u HR čisto ok, i zato palac gore za igraonicu.
Ovakve igraonice za lan party su imale smisla u vrijeme dial up veze. Bilo je toga po kvartovima u ZG.
Nekad se i na faksevima skupila ekipa za lan pucacine, ako je netko zna demosa koji ima kljuceve od predavaonice s takvom opremom
Međutim dovođenjem optike u svaki dom izgubio se jedan veliki razlog zasto bi se drustvo moralo okupit na 1 mjestu.
U clanku ne pise vrlo vazan podatak, tko i na koji nacin dezinficira tipkovnicu, mis i joystick nakon svakog igraca?
Ono imas tipa koji kopa nos i igra, pa ti sjedni za komp nakon takvog.
Koji roditelj ce u danasnjoj ekonomski upropastenoj Hr dat svojoj djeci 70kn za 2 sata igranja?....
Cijene su takve da se moze doci samo isprobati igricu ili hardware. I onda kad probas, ako ti se svidi,bolje ulozis u vlastitu infrastrukturu za igranje nego da njima ostavljas novce.
Ti onda ocigledno nisi roditelj vec blebetas napamet
A jos skuplje kupiti racunalo u danasnje vrijeme da se dijete igra.Pa bacis racunicu 9h igranja kroz tjedan dana to je cijena 315Kn .A onda racunica ide ovako nek tjedno ode 3 puta po 3h igranja godina ima 365 i 52 tjedna a tjedno ide 3 puta 52x3=156 a 156dana x 3h igranja placas 35kn sat 16380Kn bacis u vjetar za igranje u igraonici a danas za 16K kakvo racunalo mozes sloziti.
a jos skuplje kupiti racunalo u danasnje vrijeme da se dijete igra
Zato imas Ps5 ili XsX ili XSx,vrhunska alternativa preskupim gaming konfama.
a jos skuplje kupiti racunalo u danasnje vrijeme da se dijete igra
Nikad se nije bilo jeftinije kvalitetno igrat - Xbox serija S je ~2300kn i gamepass se rijesi vrlo jeftino...