znaci ne zapitas se...bravo za tebe...samo vjeruj struci...take oni trebaju...
doso sam do nekog zanimljivog podatka o novom cjepivu...
razvija se desetljecima...jos se nije razvilo...
znam da ti to ne mos shvatit...
al ti koji su ulupali miliajrde dolarA u istrszivanje tih destljeca zanima iskljucivo samo profit...
nisu oni bacili milijarde na nesta da se ne upotrjebi jel nije dovoljno istrazeno...
ti samo i dalje pitaj trgovca kaki proizvod prodaje...lol
Da sam toliko glup da vjerujem u teorije zavjere i kako su farmaceuti uspjeli potplatiti sve političare na vlasti u svim državama, sve medije, sve znanstvenike, sve liječnike... ipak bi imao dovoljno razuma da matematiku stavim na papir.
Dakle na svijetu ima 7 i po milijardi ljudi, od toga 6 milijardi onih kojima se preporuča cijepljenje. S prosječnom cijenom od 10€ po osobi (računajuči cjepiva koja idu po dvije i ona u jednoj dozi) to je ukupan prihod od 60 milijardi € (slobodno poduplaj ako ti se čini malo) . Ajmo računati da to njima pada s neba, da ne postoje troškovi istraživanja, proizvodnje i distribucije, zar ti stvarno misliš da je 60 milijardi € dovoljno novca za potplatiti sve one koje sam gore naveo, organizirati to tajno potplaćivanje i na kraju na svemu i nešto zaraditi.
Ti si došao do zanimljivog podatka o cjepivu? Ti dqa dobiješ sve podatke o cjepivu ništa ne bi razumio. To do čega si ti došao je glupost koja je krenula od glupe ili pokvarene osobe a namijenjena je samo glupima, ne pokvarenima.
Samo vjeruj struci? A kome ti vjeruješ? Nestruci? Bogu?