A1 privatnim korisnicima nudi Deezer uz najpovoljn
- poruka: 8
- |
- čitano: 4.579
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Cijena od 29kn je i na HTu cak i na Simpi uz neku tarifu, tako da je ovo fejk njuz. U lipu ista kao i kod drugog providera, a ne pise "promo".
Evo bas danas mi javili da ce produzit za 29kn (attachment).
Meni je Deezer na T-comu 39kn. Možda su sad spustili cijenu.
Evo pa sumnjaj i dalje.
Pogled na T-comove stranice kaže kako je Deezer 29kn jedino uz Simpa L tarifu koju bi ja potrošio u tjedan dana pa mi to nikakvog smisla nema. A 94kn + uspostava poziva je 10kn manje od moje pretplate u kojoj imam 30+10GB, bez uspostave poziva, Deezer bez potrošnje interneta, pomoć na cesti + sam dobio neki Huawei koji sam poklonio punici. Pa slobodno i ovaj post smatraj promo materijalom.
Pod tri uređaja misle na tri različita uređaja s istim accountom. Znači možeš ga imati na mobitelu, računalu i smart TV-u. Čak ni tada uređaji ne mogu glazbu puštati istovremeno. Za više mobitela istovremeno jedino ti je rješenje "Family" koji košta 70kn ali ga istovremeno može koristiti 6 različitih osoba samo se moraju prijaviti (kod stvaranja accounta, ne stvarno prijaviti) na istu adresu.
ako cura uzme (plati) godišnju pretplatu (za obični račun) dobit će 25% popusta pa joj mjesečno ispadne oko 30kn što je cca isto ko cijena koju daje A1.
Za pretplatnike stvarno nisam znao koji su uvjeti, odavno ne koristim ikakve pretplate, mobitele kupujem u gotovini, imam 6 Simpa aktivnih ukupno u kuci, jedino je ADSL na pretplatu (al bez ugovora).
Placam 2.99€. I to su jos smanjili proslo ljeto, prije sam placao 3.49€