Koji fail...
Noctua je ljubav

Koji fail...
Noctua je ljubav
Toliko dobar cooler da je zadnjih tjedana na neweggu ravno na 75% popusta, iako priznam, danas samo 51% :D Sve u svemu dobar komad metala, ako ne marite za buku ili ste izgubili čulo sluha.
Nego, 2005. zove Corsair, 4 heatpipea u high endu? LOL. Biti usporediv Noctuom, ali 7 -10 Db extra; ja stvarno ne vidim niche za ovaj kuler osim u situaciji "Corsair - imamo velik kuler" i "Random - 'ocu velik' kuler, imamo KORSERA! :D
Disclaimer: Autor posta ima poseban odnos sa svojim usima, te im ne da bas da se uznemiravaju (FOTO3) :D
Uvijek ce mi bit ljepse vidjet gromadu aluminija nego vodeno...
Obozavam stavit pola kile metala na TDP od 65W :D
Disclaimer: Autor posta ima poseban odnos sa svojim usima, te im ne da bas da se uznemiravaju (FOTO3) :D
Gdje si to kupio? Hocu imena i adrese...
Uvijek ce mi bit ljepse vidjet gromadu aluminija nego vodeno...
Obozavam stavit pola kile metala na TDP od 65W :D
Naravno ali neces mlaznjak staviti jbt...
EDIT:
Kod mene proc u ECO modu. Vrti CB - temperatura 59 stupnjeva uz 680 rpm noctue... Cuje se kao kad mis pljune u pamuk.
#Onokad me pitaju zasto volim cuvati ambalazu <3
Chipoteka, 139kn.
#Onokad me pitaju zasto volim cuvati ambalazu <3
Chipoteka, 139kn.
Samo do 8khz?
Naravno ali neces mlaznjak staviti jbt...
EDIT:
Kod mene proc u ECO modu. Vrti CB - temperatura 59 stupnjeva uz 680 rpm noctue... Cuje se kao kad mis pljune u pamuk.
Nisam ni mislio ovaj stavit, TDP od 65W na ogroman hladnjak rezultira sporim okretanjem ventilatora... Nekad cak i stane...
Friday, za 139kn, tako pise :D Studijsku opremu cete naci u nekom drugom establishmentu po popularnijim cijenama
Lagani search na Aliju me dovodi do zakljucka da se u rangu 10-30$ koristi isti senzor: Frequency response: 31.5Hz ~8.5KHz
Ovaj svijet je totalno otišao u q. Preko 500 kn za zračni hladnjak.
Ni grafičku za entuzijaste više neš moći kupiti za 2000 kn.
Ne znam sta ko ima potrebu hladiti ali evo danima vec, bez prekida, na 100% svih jezgri, ryzen 9 3900x, sa svim jezgrama na 4100mhz, ohladjen na urednih 75-80 stepeni sa vrlo tihim ventilatorom koji se lako zamjeni sa nečim jos tisim i jacim ili se cak stave dva
https://www.lc-power.com/en/product/cpu-cooler/lc-cc-120/
za cijenu 30 eura ja sam blago receno odusevljen, jer orginalni wraith prism koji je bio boxu sa procesorom nije mogao ohladiti kako treba i nakon par sati opterecenja bi iskocio, a slovi kao dobar hladnjak.
Gubim 10% multicore performansi a potrosnja srezana gotovo na pola. Single core je isti - dakle igre uopce ne trpe. Ako renderiras onda ima smisla drzati sve na max. U svim ostalim slucajevima samo ECO mode ima smisla