Lose je da na jednom "Tech portalu" ne pisete o blockchain thenologiji, da uopce nemate sektor povezan s time i da se ide malo opsirnije u sve to. Vi sve sto pisete o blockchainu jest kada crypto raste/pada te neke "zanimljivosti" za citatelje zutog tiska. Za to imamo Index, 24 Sata i slicne gluposti, ovo je Tech portal (bar nekad bio) i ja se zelim o tome ovdje informirati ponajvise, te kao osobi koja svakodnevno uci i cita o svemu povezanom uz tech volio bih ovdje naci malo vise "kreativnijeg" sadrzaja povezanog u svu blockchain tehnologiju.
Prošle godine zabilježeno značajno manje kriminala
- poruka: 4
- |
- čitano: 2.202
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Neznam kak oni znaju ko?kad?i kome šalje lovu?To su vjerovatno podaci samo za "poznate" transakcije,ko zna kakvo je stvarno stanje.
Več sam puno godina u tome i mogu reč da se količina prevara,razno raznih skemova vezano uz kripto valute porasala enormno!
Razno razne pozi šeme,fejk burze,investicijski sajtovi sa velikim obečanjima,kockarski sajtovi,ima ih u svim mogučim verzijama.
Ako tek ulaziš u kripto svijet,šansa da naiđeš na neki skem je 100%.Jednostavno,toliko je toga da je to nevjerovatno.
Lose je da na jednom "Tech portalu" ne pisete o blockchain thenologiji, da uopce nemate sektor povezan s time i da se ide malo opsirnije u sve to. Vi sve sto pisete o blockchainu jest kada crypto raste/pada te neke "zanimljivosti" za citatelje zutog tiska. Za to imamo Index, 24 Sata i slicne gluposti, ovo je Tech portal (bar nekad bio) i ja se zelim o tome ovdje informirati ponajvise, te kao osobi koja svakodnevno uci i cita o svemu povezanom uz tech volio bih ovdje naci malo vise "kreativnijeg" sadrzaja povezanog u svu blockchain tehnologiju.
Fora je u tome što je BUG ekipa puna staraca (sori ali to je istina) koji više ne mogu hvatati moderne tehnologije u njihovu srž i sve što mogu jest ovo copy&paste informiranje. Mlada i sposobna ekipa je napustila BUG već odavno, pogle si Mrežu isto hrpa staraca piše sve to, a neki suradnici su na popisu koji nisu pisali za njih više od 5 godina ali i dalje tamo stoji da su njihovi suradnici.
Ekipa je zastarjela i to je činjenica.