svaki je izgovor dobar. na koncu ni doma pošiljke neće smjeti bez propusnice u treće selo, onkraj brda.
Zbog novog soja koronavirusa obustavljen poštanski
- poruka: 11
- |
- čitano: 5.562
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ajmo razgovarati o našoj Hrvaskoj pošti. velik dio paketa uopče ne dolazi. a i naručio sam nesto iz amerike običnom poštom i nisam paket dobio. Naručeno je početkom ovog mjeseca a prema broju za pračenje paket još uvjek nije mrdnuo.
hmm,
ovo ce jos vise usporiti dolazak paketa.
imam naruceno 7 paketa iz Kine jos od 04.11-14.11., niti jedan nije dosao niti tracking ista konkretno prikazuje za ijednog.
S obzirom da su neki paketi prije znali prvo doci u VB pa iz nje u HR, ako je koji sad zavrsio tamo, ne bude ga tako brzo u HR.
Jos mi ne bude ginuo PDV i carina po novom...
Sasvim opravdan potez 🤦🏿♂️
Ajmo razgovarati o našoj Hrvaskoj pošti. velik dio paketa uopče ne dolazi. a i naručio sam nesto iz amerike običnom poštom i nisam paket dobio. Naručeno je početkom ovog mjeseca a prema broju za pračenje paket još uvjek nije mrdnuo.
Većini ljudi je trenutno tako, naručili oni iz Amerike ili iz Zagreba. Evo, i dalje čekam dostavu paketa Zagreb - Zagreb i ništa. Status paketa je da je primljen kod njih i dalje danima ne mrda. Da sam znao da će trgovac koristiti Hrvatsku poštu za dostavu, ne bih ništa naručio.
Kasne i to jako i s dostavom paketa unutar Zagreba. A na to vanjska situacija baš nema utjecaja.
Naravno, ali to nema veze s ovom temom.
Naravno, ali to nema veze s ovom temom.
Ima. Jer nisu kadri odraditi niti domaći promet.
Lokalno zagušenje na području jednog grada i prekid međunarodnog prometa su dva potpuno nepovezana problema.
Lokalno zagušenje na području jednog grada i prekid međunarodnog prometa su dva potpuno nepovezana problema.
Nije to jedan grad, to je cijela država. Prati medije tijekom više godina. A međunarodni promet im je dodatna zarada. Prvo su kukali kako raja ne šalje više pisma, razglednice ni pakete, a onda je ta raja počela masovnije kupovati sve i svašta putem interneta iz inozemstva (nevezano uz koronu). A ne mogu odraditi ni domaći promet - pismo iz jednog kvarta u Zagrebu u drugi. I s pošiljkama iz inozemstva je ogroman problem i kada vani nema apsolutno nikakvog prekida međunarodnog prometa.