Cijepili su se, imaju imunitet (nose maske, ali ni sami ne razumiju zašto), i dalje šire paniku i vrše teror nad ostalim ljudima. A sebe su osigurali
Falsute rulz.
Zato što obične maskice vrlo dobro spriječavaju prijenos covida kapljičnim putem (ne aerosolom, tu slabo pomažu), savjesni su, brinu o drugima, a, da se mogu zaraziti, mogu, ali teže nego necijepljeni odn..brže se rješavaju virusa, a za ostalo pročitaj članak.
Evo članak i za tebe: https://www.nature.com/articles/s41586-021-03207-w
Po tom članku imam bolji imunitet od bilo koje cijepljene osobe. A istovremeno ja i dalje imam etiketu ravnozemljaša i antivaksera.
Što znači "savjesni su" "brinu o drugima"? Obična idiotarija. Hoćeš li prestati jesti čokoladu zato jer u tvom selu ima dijabetičara, ili bi taj dijabetičar trebao misliti što stavlja u usta? Jesi prestao jebat zbog "brige o drugima" kad se pojavio AIDS?
Koliko beskućnika si u životu doveo doma, ponudio im tuširanje, čistu odjeću i topli obrok? Da pogađam, nula! A sad licemejerno prodaješ govna o brizi za druge. Može te samo sram biti, ali sumnjam da si dovoljan kapacitet da bi to shvatio.
Svak ima pravo odlučiti želi li se cijepiti, ili ne. Bez obzira na odluku, nitko nema pravo provoditi fašizam nad drugim ljudima, kao što nemaš ni ti jer svatko može zaštititi sebe bez da jebe ostale oko sebe.
U komšiluku, do 15 godina zatvora
neki jebu s namjerom da drugog sjebu.