Jebao vas teror! Glavni teroristi u ovoj epidemiji su antivakseri. Evo, vidim, procjepljeno je u Hrvatskoj samo 54 % ljudi starijih od 80 godina, od kojih će - kad dobiju kororonu - skoro pola završiti u bolnici, a 15 % će umrijeti. Hoće li antivakseri platiti troškove njihova liječenja? Ne, neće, nego ću ja, koji sam se cijepio, platiti. Gdje je moja sloboda izbora? Gdje je sloboda izbora liječnika koji će ih morati liječiti? Dosta mi je takve demokracije, takve slobode bez odgovornosti. Teror budala, ništa drugo.
Ma gle čuda, sad je problem što je samo 54% ljudi starijih od 80 godina cijepljen, a kad sam ja to upozoravao i govorio da je sulud pritisak na mlađe dok ignoriramo taj problem, ja sam bio antivaxer. Sad kad je Lauc uspio napraviti pritisak da se napokon počne o tome govoriti, sad je to odjednom problem za koji su krivi antivaxeri. Bravo.
P.S. I ja plaćam doprinose za zdravstveno, tako da ću i ja plaćati liječenje tih 80+ godišnjaka, a za razliku od vas, koji ste pokušavali opravdati pritisak na cijepljenje mladih, ja sam upozoravao da imamo problem u vidu loše procijepljenosti starijih. Gdje je vaša odgovornost?