Ti si se cijepio, a oni nisu? I sad mislis da im ne mozes prenijeti kovid?
Pa ima li kraja u demonstracijama intelektualnih sposobnosti cjepljenih ( cast izuzecima)?
A ako su se oni cjepili , zasto si ti? Zbog njih?/Pa struka sad na sva vrata trubi da cjepljenje ne stiti od zaraze,al smanjuje simptome cjepljenima..Dakle vrijedi samo za cijepljene. Ili su se svi toliko zakopali u lazi u benefite cijepljenja da nikom vise nije jasno da je politika kovid putovnica apsurdna po samoj struci, pa cak i kaznjiva ako su se kaznjavali oni koji su krsili samoizolaciju.
I Vama jos nije jasno zasto se ljudi ne zele cijepiti?
Manjak inteligencije da, ali mainstream narativa koji se izgubio u svojim lazima.
aaaaa, pismen si kao moja pokojna baba...
toliko o IQ..
cijepili su se i oni, i samim time smo smanjili mogućnost preijenosa zaraze, a ako se i zaraze, imat će lakše simptome.
opet, ako su baš loše sreće, i u grupi su tih nekoliko posto na milijun koji umru i nakon cijepljenja, bar znam da sam poduzeo sve da do toga ne dođe.
kakva je obiteljska situacija kod tebe što se cijepljenja tiče ?
štitite li jedni druge ?
Pa moglo bi se reci. Sira obitej ima grupu. Pet se cijepilo, od kojih jedan umro, jedna inzult te jos jedan slucaj ludovanja tlaka i danas cujem dosao stent.Ostalih dvoje morali na bolovanje zbog cjepiva, ali su srecom dobro.. Svi koji su imali covid , a i oni preko 80 svi zivi i zdravi. Eto stitimo se tako da infornacije idu i svima je sve jasno.
Smanjena zaraza, citiram Trobonjacu:
"Informacije iz Izraela su zabrinjavajuće, skok novooboljelih bez obzira što je 60% populacije cijepljeno s obje doze. Interesantno je što se tiče delta-soja, da je preko 50% novooboljelepopulacije cijepljeno Pfizerovim cjepivom. Ti podaci brinu u smislu da nas možda Pfizerovo cjepivo ne štiti u onoj razini u kojoj smo mislili - 90 posto", istaknuo je.
Pa tu su i ostale proxcjepljene zemlje kao UK...
Nijw tebi lako igrati sa takvom ekipom.