"Od ranije Facebook na svojim platformama pokušava spriječiti širenje lažnih ili zavaravajućih sadržaja".
što ćemo sa ženama onda? za njih postoji ogroman industrija zavaravanja i sve je legalno. a razočaranje ostavlja duboke ožiljke na psisi.
"Od ranije Facebook na svojim platformama pokušava spriječiti širenje lažnih ili zavaravajućih sadržaja".
što ćemo sa ženama onda? za njih postoji ogroman industrija zavaravanja i sve je legalno. a razočaranje ostavlja duboke ožiljke na psisi.
Naravno, ali moraš priložit slike prije i poslije tretmana da vide da nije bilo promjena
Naravno, ali moraš priložit slike prije i poslije tretmana da vide da nije bilo promjena
ali takvu poštu će mu njihovi algoritmi za prepoznavanje neprimjerenog sadržaja odmah blokirati i nikada neće doći na željenu adresu...
ali takvu poštu će mu njihovi algoritmi za prepoznavanje neprimjerenog sadržaja odmah blokirati i nikada neće doći na željenu adresu...
To iz iskustva ili?
Kojeg organa?
Produženje jetre mi se čini vrlo zanimljivo.
A što je to službeno navedeno da je u sastavu cjepiva? Ja još nigdje nisam vidio tu informaciju.
A što je to službeno navedeno da je u sastavu cjepiva? Ja još nigdje nisam vidio tu informaciju.
A kako je krenilo i neces, mozes dobit samo ove bajkovite price kako ne samo da lijeci koronu nego te usput oslobada i svih postojecih kredita itd. jer u suprotnome krsi pravila svih stranica. Test za Bug redakciju: Cjepivo protiv korona virusa ugraduje mikrocipove u ljudski organizam pomocu kojih nas Bill Gates nadgleda i po potrebi kontrolira, ALERT ALERT
DW novinar se cjepio, jedna od stavki... u slučaju smrti dobiva cca 20k eura, u slučaju invalidnosti 10k eura. Cijepljenje? Ne hvala jer prebolio sam koronu i ne savjetuje se cijepljenje ako si preboli okoronu. Nije tako strašno, malo jača gripa u mom slučaju kao i kod mojih ukućana. Možda za 30 godina kada budem stariji, a cjepivo sigurnije. Ne kažem da nekome ne sruši imunitet i ne ubije ga, ali za sada svi koji su dobili imali su blaže simptome pa do malo težeg disanja kod poznanika no on dnevno pije 14 tableta za svašta nešto i k tome je srčani bolesnik, ~70 godina. No prebolio je i on. Imao je sreće reklo bi se.
Brisati.