Bas me obradovala vijest da je Voja ziv i da je Galaksija jednako tako zivahna.
Za one koji ne znaju, Voja, taj genije, ucitelj i luconosa znanja i legenda je digao sidro
kad je vidio da je Srbija osla lagano uqur - nakon svih zala covjek je otisao trbuhom za kruhom
u 65. godini - ne znam da li vam to zvuci poznato i koliko je to opako tuzno kako je
takva velicina protratila vrijeme i energiju pokusavajuci nesto promijeniti. al je pobijedio onaj.
a na kratkom filmu se vidi sad vitki dejan ristanovic - negdasnji prodigy, ljubitelj matematike,
informatike i prototip geeka - on i njegovi Racunari, PC Press... ljubitelj SF prica i inog materijala,
osnivac Sezama...
Mada me jos vise obradovao ovaj lik sa kacketom - Zoran Modli, glavom i bradom - lik koji je
nesto poput "Strazarnog lopova" u nasem formatu, faca s radija koja je kompilirala i progurala
toliko mladih bendova onda - inace je i pilot, ako se ne varam nesto je malo havariarao po Bracu?
Na svojem "Ventilatoru" je objavio i ovaj meni jako dragi demo Psihomoda prije "Godine Zmaja"
na kojem background odvaljuje jedna nasa "naucnofantasticna" glumacka diva, inace jako
specificnog predivnog glasa:
neka druga, davna vremena.
Hvala na lijepoj vijesti!