Rising Storm 2 meni jedna od najdražih pucačina. Malo je teže probaviti igru jer kažnjava svaki krivi korak, ali kad se navikneš razvaljuje
Epic ovog tjedna dijeli opuštajuću avanturu i mult
- poruka: 8
- |
- čitano: 9.340
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Rising Storm 2 meni jedna od najdražih pucačina. Malo je teže probaviti igru jer kažnjava svaki krivi korak, ali kad se navikneš razvaljuje
Znači daješ preporuku? Nisam isprobao i baš mislio, e ovo ću preskočiti (već sam skoro deset igara "zakapario", a do sada samo dvije krenuo doista i igrati).
Meni je Bad Company 2: Vietnam ekspanzija bila vrlo draga zbog atmosfere i glazbe, iako igra nije bila baš nešto popularna...
Znači daješ preporuku? Nisam isprobao i baš mislio, e ovo ću preskočiti (već sam skoro deset igara "zakapario", a do sada samo dvije krenuo doista i igrati).
Meni je Bad Company 2: Vietnam ekspanzija bila vrlo draga zbog atmosfere i glazbe, iako igra nije bila baš nešto popularna...
Igra je neki balans između battlefield i ARME. Ali nije opet tolko harcore kao ARMA jer je dosta pojednostavljena igra, a opet ne call of duty pojednostavljena.
Padaš od jednog ili dva metka, krvariš ako te pogode u ruku. Često umireš od strane napalma kojeg pozove zapovjednik, metak probija zidove. Dosta često umireš od neviđenog protivnika, pa zato kažem možda teško za probaviti jer nije kao standardni FPS gdje bježiš okolo non stop i sve ovisi o refleksu. Taktika, skrivanje i dobra pozicija na mapi igraju ulogu.
A atmosfera u igri je vrhunska kao i u Rising Storm 1. Ponekad baš imaš feeling kao da si u kaosu rata haha
Najbolji MP FPS ikad! I ekspanzija je odlična.
ima dedicated servere koje hostaju igrači ili sam developer
Sad pitanje kako će se modovi skidati, jer igra ima moddin community koji radi dosta novih mapa i modova