Evo, mene nije oduševio. Davao sam mu više puta priliku, nikad nisam bio zadovoljan.
Kodi, kultni multimedijski centar koji koristimo v
- poruka: 6
- |
- čitano: 3.003
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kad sam kupio Android box, instalirao sam Kodi, i dugo, dugo mi nikako nije pasao, činio mi se prekompliciran, nije najbolje pohvatao datoteke, pola proširenja nisu radila, uglavnom uvijek neki problem....sad ga koristim oko dvi godine, oduševljen sam, i dan danas pronađem neku caku ili slično unutar samog Kodija, koja pokazuje koliko je minuciozan ovaj program...meni čista petica
Meni Kodi služi kao player lokalnih datoteka, filmova, serija, glazbe, koristim ga i kao Netflix player, taj plugin radi relativno OK, sve u svemu, obzirom na cijenu i što sve podržava, čista petica.
Ljudi koji imaju 'problema' sa njim su u 99% ljudi koji koriste pluginove za pristup ilegalnom sadržaju, koji često ne rade kako spada ili ne rade uopće - to nije problem Kodija, nego tih pluginova.
Radi stream plugin, u kojem se mogu tražiti stanice prema državama, je odličan - zabavno je slušati što se sluša u Zimbabweu ili Kazahstanu :)
Osobno mislim da je Kodi kao platforma sjajan alat, prvi put kad sam ga vidio reakcija je bila ‘vau’, no i zadnje vrijeme sve ga manje koristim i zapravo mi je ponestalo strpljenja na njega. Za Netflix i HBO ima nativna aplikacija na TV-u, ostalo mi se stvarno više neda.
Odličan je za puštanje skinutog sadržaja sa nekog NASa i to radi savršeno. Imam ga u kombinaciji RPi3 + Synology i taj dio nikad nije zaštekao - u odnosu na "smart" funkcije od TVa, ispred njega je jedno 100tinjak godina. Od traženja titlova i baze odgledanih epizoda pa nadalje...
Čak i ne treba biti pravi NAS. Brzi 2.5 HDD u USB 3.0 ladici spojen na router je već neki početak i napredak u odnosu na skini na PCju, stavi na USB i zabodi u TV...
Odličan je za puštanje skinutog sadržaja sa nekog NASa i to radi savršeno. Imam ga u kombinaciji RPi3 + Synology i taj dio nikad nije zaštekao - u odnosu na "smart" funkcije od TVa, ispred njega je jedno 100tinjak godina. Od traženja titlova i baze odgledanih epizoda pa nadalje...
Čak i ne treba biti pravi NAS. Brzi 2.5 HDD u USB 3.0 ladici spojen na router je već neki početak i napredak u odnosu na skini na PCju, stavi na USB i zabodi u TV...
Ja skinem na PC, podijelim SMBom i gledam na Smart Tvu, je da mora i PC raditi dok se gleda, ali nije veliki problem...