Svaka ćas
Hrvatski autori glazbe zarađuju i od Facebooka, In
- poruka: 14
- |
- čitano: 8.633
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ajmoooo
Svaka ćas
P.S.
Jebote kako me iritira ova naslovna slika, a ne moram niti vidjeti niti slušati video.
Jos bi mi samo to trebalo u zivotu, da pocnem slusati nase proljeve.
bilo bi mi zao mojih slusalica.
Pa dobro, koliko onda zarađuju po korištenju/pregledu/kunac-palac?
alaj će josipović omastiti brk. nema derneka (on ili off line bez njegovih sifonija)
slušao sam cetinskog na proljevu protiv korone i zahtijevam da zamp meni plati naknadu radi uznemiravanja i naknadne slabosti u živcima
gdje je uprava vodovoda?
alaj će josipović omastiti brk. nema derneka (on ili off line bez njegovih sifonija)
sex, drugs and rock 'n' roll
slušam mu album i odlično je skladao:
prva pjesma super opisuje napetost kad ne zna hoće li stolica bit dovoljno tvrda il će puknut na pola i onda pukne i onda mu ona napetost "kolko ću sad papira potrošit..."
druga opisuje napetost kad shvati da nema papira no možda ga ima u ormaru, a kad otvori ormar ima samo onaj ružičasti vojni jednoslojni šmirgl u listićima
treća opisuje hrabrnost i odlučnost brisanja te neizvjesan uspijeh
četvrta VRLO JASNO opisuje osjećaj dodira papira sa otvorom i tamo pred kraj i tračak nade koji doživljava
peta opisuje nedoumicu jel je gotov s brisanjem, dal da obuče gaće ili ne
šesta opisuje osjećaj kad je ipak obukao gaće i krenuo na posao no i dalje nekako "to nije to"
sedm je osjećaj žalosti što se nije oprao nakon jer eto, mogao je...
osma je ono kad ipak ide provjerit stanje da potvrdi da se zaje*o...
A tko su ove tri, ili je to sve jedna te ista?
slušam mu album i odlično je skladao:
prva pjesma super opisuje napetost kad ne zna hoće li stolica bit dovoljno tvrda il će puknut na pola i onda pukne i onda mu ona napetost "kolko ću sad papira potrošit..."
druga opisuje napetost kad shvati da nema papira no možda ga ima u ormaru, a kad otvori ormar ima samo onaj ružičasti vojni jednoslojni šmirgl u listićima
treća opisuje hrabrnost i odlučnost brisanja te neizvjesan uspijeh
četvrta VRLO JASNO opisuje osjećaj dodira papira sa otvorom i tamo pred kraj i tračak nade koji doživljava
peta opisuje nedoumicu jel je gotov s brisanjem, dal da obuče gaće ili ne
šesta opisuje osjećaj kad je ipak obukao gaće i krenuo na posao no i dalje nekako "to nije to"
sedm je osjećaj žalosti što se nije oprao nakon jer eto, mogao je...
osma je ono kad ipak ide provjerit stanje da potvrdi da se zaje*o...
To sve ima na tiktok? Jel radi kakva bolja kostimografija, ima li plesanja šiparica, specijalni efekti i kaskaderski kadrovi ili samo skrivena kamera i prank?
platiš SenhaJsera da čuješ svaki herC