Ide li gore cijena zutih papirica ili to ostaje isto? Pitam za babu.
Od sutra poskupljuju usluge Hrvatske pošte
- poruka: 22
- |
- čitano: 6.855
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kad bi usluga bila na razini uopće se ne bih ljutio na povećanje cijene
gledam moga u ulici, ko kenjac poteže torbetinu na +40, nema ovakav smajli
- kako je kućo..ide li?
- naćeš me jedan dan u portunu kad odapnem
pošta me podsjeća na davno doba, kad sam bio na radnoj obvezi u plivi (= odgovor na pitanje "đes bijo '91."). bio nam jedan strani dobavljač pa pita: bogati, velika ste vi firma. koliko ljudi tu radi? a moj frend, tad diša nabave, mu tužno odgovori: možda 15%.
gledam moga u ulici, ko kenjac poteže torbetinu na +40, nema ovakav smajli
- kako je kućo..ide li?
- naćeš me jedan dan u portunu kad odapnem
kako li ono ide ove godine iznajmljivanje apartmana u Dubrovniku ?
pošta me podsjeća na davno doba, kad sam bio na radnoj obvezi u plivi (= odgovor na pitanje "đes bijo '91.")
znao sam , jopet thema o ratu...
eto, kad vas je 15% moglo obavljati sve poslove, ostatak je višak...
nas je u Osieku bilo 8% i sve je šljakalo...
Idemo u EU.
pošta me podsjeća na davno doba, kad sam bio na radnoj obvezi u plivi (= odgovor na pitanje "đes bijo '91."). bio nam jedan strani dobavljač pa pita: bogati, velika ste vi firma. koliko ljudi tu radi? a moj frend, tad diša nabave, mu tužno odgovori: možda 15%.
Vjetojatno je i za postu takav neki postotak.
U posti najvise rade oni koji su najmanje placeni, postari i salterski radnici.
Svi iznad njih su znatno vise placeni i znatno manje rade.
Naravno malom covjeku za sve probleme sa postom su uvijek ti najnizi meta za frustracije. Logicno jer sa onim visima nije nikad u kontaktu.
Naravno malom covjeku za sve probleme sa postom su uvijek ti najnizi meta za frustracije. Logicno jer sa onim visima nije nikad u kontaktu.
Ne, nego baš kako i sam kažeš, ti na višijim pozicijama ništa ne rade, a kako ne rade, ne mogu biti niti krivi!
znači ukinulo im one 4,5 kn po paketu pa namirili poskupljenjem... nije govno već se pas posra
Ne, nego baš kako i sam kažeš, ti na višijim pozicijama ništa ne rade, a kako ne rade, ne mogu biti niti krivi!
ili riječima velikog Vissarionovičeva sina:
Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema!
"U usporedbi s 27 poštanskih operatora u Europskoj uniji, korisnici za slanje običnih pisama u unutarnjem prometu još uvijek plaćaju znatno manju cijenu od prosjeka, koji iznosi 5,76 kuna" ....
hehehe jel smo i u prosjeku plaća isto toliko manji?
Nepojmljivo tako nešto očekivat. Cijene će samo rast jer novac manje vrijedi
Ti na visim polozajima kreiraju tehnologiju i nacin rada. Upravo ono zbog cega korisnici usluga su cesto frustrirani.
PA HP express je ionako bio najskuplji i najgori. Sad još skuplji.
znači od sutra penzići moraju točiti prst više brlje kad poščer donese penziju ?
Privatne firme rade optimizaciju troškova poslovanja, dok monopolističke pak samo znaju samo dizat cijene.
Komentar za sve pametne koji smatraju da je opravdano dizat cijene jer su eto troškovi života u 10 godina veći.
Jer kada su ti troškovi nepotrebno 5 puta preveliki, dizanje cijene će sigurno pomoći. Ali sve samo da uhljebi mogu i dalje spavati po uredima Hrvatske pošte, a oni koji tamo i zbilja rade nešto, da mogu i dalje lomit kičmu ali šutit za uhljebe, za 100kn veću plaću.
Ne znam točno kad, ali dizali su cijene unazad 2-3 godine. Najjeftinije preporučeno pismo je sad 11,50, prije tog je bilo 10,50 ak me sjećanje dobro služi