Ne znam kako da instaliram na Nokia 3310

Ne znam kako da instaliram na Nokia 3310
Moj mobitel ju i ovako ne podržava (ili ona njega). Nego mene zanima koliko ta aplikacija brže "pocucla" bateriju s obzirom da konstatno uključuje bluetooth?
Moj mobitel ju i ovako ne podržava (ili ona njega). Nego mene zanima koliko ta aplikacija brže "pocucla" bateriju s obzirom da konstatno uključuje bluetooth?
BT gotovo ništa ne troši bateriju. Ionako mi je non stop upaljen radi konekcije na Samsung Watch, slušalice, auto.
Potrošnja baterije je zanemariva u odnosu na WiFi ili 4g, a o displayu da i ne pričamo.
Nisam primjetio razliku u potrošnji baterije nakon instalacije aplikacije, ali možda iz razloga jer mi BT ionako stalno upaljen zbog spajanja moba na smartwatch i handsfree sustav u autu.
Ljudi bez veze izbjegavaju aplikaciju. Škodit im neće, a možda nekome pomogne.
Prije sam koristio BT rijetko do nimalo, a nakon instalacije aplikacije i uključenim BT 24/7 nisam primijetio ama baš nikakvu razlika u brzini potrošnje baterije.
Je li Rođi plaćeno lovom poreznih obveznika? Jest? I? U čemu je onda problem?
I to je otprilike i maksimum koji će doseći.
To što ju je netko instalirao ne znači da ju je i zadržao na mobitelu.
Aplikacija koja rjesava nepostojeci problem. Ali glavno da je rodjo dobio pare od drzave.
Aplikacija koja rjesava nepostojeci problem. Ali glavno da je rodjo dobio pare od drzave.
Nepostojeći problem? Ako su se virusne pošasti i pandemije događale kroz povijest, zašto misliš da je nemoguće da se i danas dogode?
kad nema nikakve koristi od tog osim da troši bateriju neznam tko to normalan stavlja
Nije bas jasno napisan clanak: dakle zarazene su 2 osobe koje koriste aplikaciju, odnosno 2 koda su dodijeljena. Jedna osoba je upisala kod, druga nije. Onda ide ova recenica
Ukupno je do sada u Hrvatskoj evidentirano 13 "zaraženih" ključeva
Dakle ova jedna osoba je zarazila 13 drugih?
Ocito ne, posto je sljedeca recenica
Informaciju o broju korisnika koji su do sada dobili obavijest o mogućoj zarazi u Ministarstvu nemaju, s obzirom da se taj broj nigdje ne evidentira
Pa dobijes obavijest ako si bio u kotnaktu sa "zarazenim" kljucem - kakav je zasad 1 u Hrvatskoj. Onda si ti "zarazeni kljuc". Takvih je 13. Kako onda ne znaju koliko korisnika je dobilo obavijest? Na sto se onda odnose gornja 2 citata?
Ako se ne varam, tu se mislilo na to da je mobitel zaražene osobe bio u "neposrednoj blizini" 13 mobitela korisnika aplikacije
Zar nije onda tih 13 dobilo obavijest o mogucoj zarazi?
Informaciju o broju korisnika koji su do sada dobili obavijest o mogućoj zarazi u Ministarstvu nemaju, s obzirom da se taj broj nigdje ne evidentira
Možda se 13 osoba javilo epidemiologu da su dobili obavijest da su kontakt ove jedne osobe, a nemaju broj osoba koje su obavijest dobile.
Naime, ako se tvoj UID ne šalje na server sve dok ne uneseš kod da si zaražen, već mobiteli preuzimaju listu UID-ova koji su zaraženi i ako nađu poklapanje sa svojim kontaktima, onda jave korisniku, ministarstvo ne zna koliko je je osoba dobilo tu obavijest.
Sto onda znaci
Ukupno je do sada u Hrvatskoj evidentirano 13 "zaraženih" ključeva
ako su samo 2 osobe dobile kod od lijecnika i time postali "zarazeni" kljucevi.
Gdje je ovih 13 "evidentirano"?
Negdje sam naišao na informaciju da APIS nema niti jednog zaposlenog programera. Toliko o tome da su oni nešto "napravili", dakle sve plaćaju trećim firmama a znamo jako dobro kako državne firme plaćaju drugima.