Tko god da je krivac mislim da će "pravi krivac" biti Rusija i Kina. Evo i njima malo demokracije.
SAD nude 10 milijuna dolara onome tko otkrije hake
- poruka: 21
- |
- čitano: 8.802
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pa sam Trump je u intervjuu od prije nekoliko mjeseci najavio da će koristiti podatke sigurnosnih službi drugih zemalja.
Onda treba njega prijaviti.
A zna se i da je haker: hakira mozak amerikancima već godinama.

Sad bi ti mom pokojnom djedu oduzeo pravo glasa????

Pa sam Trump je u intervjuu od prije nekoliko mjeseci najavio da će koristiti podatke sigurnosnih službi drugih zemalja.
Onda treba njega prijaviti.
A zna se i da je haker: hakira mozak amerikancima već godinama.
Od toga nema nikakve koristi, ako ili kad ciljani napadi dolaze iz potpuno nedostupnih država.Dakle Rusija ili Kina ili recimo Iran, tu Amer nema pristupa dakle sjedi i plači.Kao primjer Ransomware napadi, dosta skupljača love dolazi iz žutih država i kaj sad ništa.Ameri to dobro znaju, a sve ovo ostalo je samo laprdanje za predizborne potrebe.
I kod izuzetnih ima takvih pojavnosti
Lawsuit: Detroit has thousands of dead people on voter lists
Study: 1.8 Million Dead People Still Registered To Vote

Amerika ne može nikad prestati loviti vještice. To im je zapisano u puritanskim kostima/genima.
Tamo nije pitanje oće li ili neće početi građanski rat, već je glavno pitanje kad će.
Mi ostali bi se trebali ozbiljno pripremati kako im evakuirati/onesposobiti nuklearno oružje kad se to dogodi.
Ja znam par njih, zovu se Sergey Brin, Larry Page i Mark Zuckerberg.
Može i u gotovini, hvala!
u nas daju nešto manje ali im je važno da uspiješ utjecati na rezultate izbora (osobito "neki"). cijeni se i pokušaj.
Could*
Smatralo*
Dvije rijeci koje iskacu u clanku Koje iskacu odmah kad otvoris. I veoma bitne koje utjecu dosta na sve izreceno i napisano.

Nagrada se odnosi na identificiranje bilo koga tko radi za drugu državu a pokušava putem Interneta, kršeći američke zakone, utjecati na ishod izbora na lokalnoj, državnoj ili federalnoj razini.
Znači ako ne radi za drugu državu onda je ok..
Trener Hajduka nakon poraza od 5:0
Krivi su hackeri

Mislim da Republikanci sada ulažu enormne napore u prevaru s dopisnim glasanjem, koje Trump nikakone želi, ali ne može izbjeći.
Prvo, on je uvjeren da se to može zloupotrijebiti, pa će logično to i pokušati, a ako se poslije otkrije (a praktčki sve dopisne prevare su do sada radili republikanci), slavodobitno će reći da je on to unaprijed upozoravao. Ako ipak izgubi izmislit će prevaru suprotne strane, kao i na prošlim izborima.
Vec je postavio svoje ljude u USPS.
Ne samo da je postavio, nego je novi direktor ukinuo prekovremene sate, a najavljuje se i rezanje raznih drugih resursa, kako bi se poštu dovelo u situaciju da ne može hendlati masovno glasanje i time 'dokazalo' da je to loša ideja.
Ne samo da je postavio, nego je novi direktor ukinuo prekovremene sate, a najavljuje se i rezanje raznih drugih resursa, kako bi se poštu dovelo u situaciju da ne može hendlati masovno glasanje i time 'dokazalo' da je to loša ideja.
Vidim da pratimo John Olivera. ;)
A i drugi su se počeli očitovati o tome (mislim da je John prvi počeo o tome).

"Those are just two items. But if they don't get those two items, that means you can't have universal mail-in voting because they're not equipped to have it," Trump said.