Koliko vidim nema je na Google Play

ima, ali ti smartphone nije podržan.
Tako niti meni, imam Galaxy S6 i Samsung Tab S3 i na niti jedan od uređaja nije podržana aplikacija.
Zbog ovih razloga aplikacija je posve beskorisna. Koliki je broj ljudi sa zadnjom verzijom Androida? Što točno ima u zadnjoj verziji Androida da ne radi na nižim verzijama? Meni se čini da su se developeri malo zajebali kod biranja frameworka, te su navrat nanos zbog hitnoće uzeli zadnju verziju jer "ona ima sve".
Netko je omastio brk s našim parama. Ne vjerujem da Vili i ekipa znaju pisati appove
Ja uspio bez problema instalirat, a imam Xiaomi Redmi Note 4 sa Android 6.
Mene vise brine kolko ce to cuclat bateriju s obzirom da je bluetooth stalno upaljen i da razmjenjuje kodove.
I kolko vidim uopce im ne radi prijevod. Meni pise sve na engleskom (osim naslova), bez obzira koji jezik izaberem.
I kolko vidim koristi COVID exposures od Play Services koji se updejta neovisno od ostatka OS-a, tako da su mozda na to mislili kad su rekli najnovija verzija.
Onda je nešto drugo u pitanju, nije verzija Androida nego neki feature u smartphoneu? Imam Android 9 i Android 10 ako se ne varam, i evo to se javlja
Ne nego prati i retroaktivno. Ako je netko danas pozitivan a prije 3 dana si bio s njime na placu, dobivas obavijest.
A SDK je od Applea i Googlea...samo je trebalo sklepat servere, povezat s ministarstvom zdravlja i UI
CEO Bornfighta Tomislav Grubišić kaže da, kako bi se osiguralo da aplikacija uspješno izvršava svoju svrhu, trebalo bi je instalirati barem 60% svih građana Hrvatske. Ako će je koristiti manje ljudi, onda sve pada u vodu jer neće biti kritične mase koja će moći biti obaviještena da je bila u kontaktu sa zaraženom osobom.
Nama toliko ljudi ni na izbore ne izlazi, kamoli da će instalirati aplikaciju. Koja je onda svrha ove aplikacije osim pobrati vrhnje?
Da li se provjerava da li je nalaz o zarazi služben ili se može trolati?
a da procitas clanak prije objave?
Znaci, za sada nije open source
Pise u tekstu:
Ako se osoba zarazi koronavirusom, u aplikaciju će moći svojevoljno upisati da je zaražena (kako bi se izbjeglo potencijalno lažno upisivanje zaraze u aplikaciju, svaka će zaražena osoba dobiti poseban kod od liječnika koji potom može unijeti u aplikaciju) i potom će sve osobe s kojima je zaražena osoba bila u kontaktu (u određenom periodu, na određenoj udaljenosti i duže od određenog broja minuta) dobiti obavijest o tome da su bili u blizini zaražene osobe i upute što mogu napraviti — otići na testiranje, u izolaciju, posjetiti liječnika…
Znaci, neces moci trolati, odnosno upisati da si zarazen bez dijela koda koji ce ti dati lijecnik, a na tebi je odluka zelis li upisati da si zarazen ili ne.
Nepotrebna aplikacija... A i nepoželjna iz 2 razloga. Prvi sasvim očit je potrošnja baterije s obzirom da bluetooth stalno treba biti uključen, a drugi je sigurnosni. Mogućnost iskorištavanja uključenog bluetootha... Pitanje je samo trenutka kada će se netko dosjetiti kako švrljati po mobitelu kroz posebnu aplikaciju.
"Za uspjeh je bitan velik broj korisnika". Kad se udruže najveći hrvatski informatički i epidemiološki mozgovi, dobije se ovakav zaključak. Vrijedilo je svake kune koja je uložena u njihovo obrazovanje.
https://www.24sata.hr/news/ako-bude-potrebe-aplikacija-stop-covid-bit-ce-obavezna-708181
lol
na koji nacin ce oni mene prisiliti na instalaciju toga?
imati ce nalog za pregled mobitela? za par milijuna ljudi?
ok i instalirati cu je s uperenim pistoljem u celo, i sto onda? kad se odmaknu 3 metra od mene ja je deinstaliram..
i ako plate nekog da trci za mnom i gleda sto instaliram i deinstaliram, kupim nokiu 3310..
da.
Sve palim po potrebi: 4g, BT, wifi, location
Čekam teoretičare zavjere Pernara i ekipu ;)
Sve će nas čipovati
Ne mogu te prisiliti, mogu ti uvjetovati. Uvijek mozes prestati koristiti internet :)
ocito cemo uskoro u shoping centre, trgovine...ulaziti sa QR kodom, kojeg ce app generirati, ili takve neke gluposti.