Drago mi je zbog ove ekipe. Idu na sve ili ništa, bacaju se na glavu u nepoznati ponor. I uspjeli su.
Bravo, ekipa!
Drago mi je zbog ove ekipe. Idu na sve ili ništa, bacaju se na glavu u nepoznati ponor. I uspjeli su.
Bravo, ekipa!
Bravo!!!
Negdje sam pročitao da je gazda i kuću prodao da bi financijski izgurao ovo. Ako je to tako, svaka čast.
Takav rizik zaslužuje svaki uspjeh.
Drago mi je da su uspjeli.
Ovo ima potencijala definitivno.
Bravo!!!
Negdje sam pročitao da je gazda i kuću prodao da bi financijski izgurao ovo. Ako je to tako, svaka čast.
Nije to "svaka čast". Nije to niti blizu svaka čast. Nije to normalno. Poslova će uvijek biti, a kad kuću izgubiš onda si beskučnik.
Bravo!!!
Nije to "svaka čast". Nije to niti blizu svaka čast. Nije to normalno. Poslova će uvijek biti, a kad kuću izgubiš onda si beskučnik.
Nije ništa izgubljeno ... to je investicija.
U poslu nekad može onvesticija poći po zlu, ali bez investicije nema ni uspjeha (barem prilike za njim).
Na kraju dana ima nas koji prepoznamo nečiji trud, pa na bilo koji dostupan način pomognemo kako i koliko možemo, jer svatko tko stvara nešto zaslužuje pomoć.