Ta ideja je vjerovatno najbolja do sada. Samo je pitanje znojenja i količine kisika. Ljudi stavljaju silikon po raznim dijelovima tijela, uglavnom jer je udoban, i realtivno kasno dolazi ideja da se stavi na lice. Ne želim da gledam lica medicinskih radnika unakažena maskama koja se urezuju u kožu. Nije ovo srednji vijek.
Dugotrajna silikonska maska za lice koju možete st
- poruka: 7
- |
- čitano: 4.181
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ta ideja je vjerovatno najbolja do sada. Samo je pitanje znojenja i količine kisika. Ljudi stavljaju silikon po raznim dijelovima tijela, uglavnom jer je udoban, i realtivno kasno dolazi ideja da se stavi na lice. Ne želim da gledam lica medicinskih radnika unakažena maskama koja se urezuju u kožu. Nije ovo srednji vijek.
Jesi probao kada nositi activity tracker sat sa silikonskom narukvicom? Nije baš bez nuspojava.
Čovjek ti dolje odgovara o trackeru. Ja nešto slično mogu napisati o pametnom satu koji ima silikonski remen. Čistim ga redovito nakon nošenja, ali se pod njime koža jako znoji, a povremeno dobijem i prištiće, pa par dana ne nosim sat na ruci.
Ta ideja je vjerovatno najbolja do sada.Samo je pitanje znojenja i količine kisika. Ljudi stavljaju silikon po raznim dijelovima tijela, uglavnom jer je udoban, i realtivno kasno dolazi ideja da se stavi na lice. Ne želim da gledam lica medicinskih radnika unakažena maskama koja se urezuju u kožu. Nije ovo srednji vijek.
Da realno je, ali znaš kak se kaže "daj mi bolest ili problem a mi čemo to pokrpat(malo morgen) i na tome dobro zaraditi".
Profit je u prvom planu, a sve ostalo je sporedno i okvirno u petom planu ili rasporedu.
osim nosa treba i oci stitit znaci jedino astronautske kacige svima