Jel ovaj whiteshark nekakav rebranding, jer kolko vidim spomnje se samo na balkanskim stranicama, a na njihovim sluzbenim stranicama isto imaju hr i en i jako puno lokalnih poveznica.
Koji je to zapravo model onda na globalnom trzistu.
Jel ovaj whiteshark nekakav rebranding, jer kolko vidim spomnje se samo na balkanskim stranicama, a na njihovim sluzbenim stranicama isto imaju hr i en i jako puno lokalnih poveznica.
White Shark i SBOX su brendovi Šmit Electronica, sa sjedištem u Hong Kongu.
Kupio sam slicnu tipkovnicu od HP-a i nije bila skupa. HP GK100 Outemu Blue prekidaci, RGB ali samo fiksno po tipkama, metalno kuciste. Sve u svemu solidna mehanicka tastatura za malo para jer je isto 300kn bila.
Koje jos bolje mehanicke tipkovnice iz viseg cjenovnog ranga postoje, a da imaju hrvatske znakove?
Tipkovnica bez numeričkog dijela? Podsjeća me na laptop iz 2001...
Tipkovnica bez numeričkog dijela? Podsjeća me na laptop iz 2001...
Ako se mene pita to je prednost a ne mana, imam više prostora na stolu. Koristim policu na izvačenje na radnom stolu gdje mi je miš i tipkovnica tako da mi je to dosta bitno da je tipkovnica mala jer je prostor limitiran.
Mehanička tipkovnica mi treba za gaming, a ne za kucanje računa na blagajni tako da u 95% slucajeva ne koristim te brojeve ''sa strane''.
Ja osobno sam si prije negdje godinu i pol kupio REDRAGON Kumara K552, isto budžet tipkovnica i ja sam prezadovoljan.
Imam ovu tipkovnicu i ima jednu veliku manu. Prvu sam nosio nazad u trgovinu nakon 2 dana. Brojevi 1,2,3 su otkazali a slova a te w je trebalo pritisnuti toliko jako da bi me boljelo prsti. Zamjenska je kod mene oko 4 mjeseca i opet problemi. Otkazuje slovo š te broj 1.
Malena je i volim taj zvuk koji tipke proizvode kada ih se pritisne. Kao pisača mašina. Ali sad kad ova crkne do kraja nemam namjeru opet uzeti istu
White Shark i SBOX su brendovi Šmit Electronica, sa sjedištem u Hong Kongu.
Sto nije Šmit iz Kutine?
290kn, kraca verzija je 50kn manje.
2 godine radi bez prestanka 0/24, Outemu Blue prekidaci, mehanika naroduzz
https://www.screens4you.eu/msi-thunder-pro-mehanicka-tipkovnica-velika/00804/product/?utm_source=nabava.net&utm_campaign=nabava.net&utm_medium=click
Gle, svijetle i hrvatski dijakritici
https://www.screens4you.eu/msi-thunder-pro-mehanicka-tipkovnica-velika/00804/product/?utm_source=nabava.net&utm_campaign=nabava.net&utm_medium=click
Gle, svijetle i hrvatski dijakritici
Da i to se rijetko viđa. Ja sam za svoju RedDragon trebao naručiti naljepnice s hr slovima, jer ih uopće nije imala i zamijeniti pozicije za Y i Z . Ali ova koju si naveo me baš zagolicala i cijenom i izgledom. Još sam da kvaliteta zadovoljava..