Bilo bi dobro da info@pbzcard.hr služi kao email, a ne kao ukras.
Od danas Apple Pay dostupan i uz PBZ Mastercard ka
- poruka: 9
- |
- čitano: 4.386
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zagrebačkoj banci je znanstvena fantastika uvesti biometriju poput TouchID-a (u upotrebi 7 godina!!!) ili FaceID-a umjesto upisivanja pinova svaki put.
Ovim tempom predviđam omogućavanje Apple pay usluge 2030.ako stignu.
Horor od sporosti za najveću banku u Hrvatskoj. Stvarno se nadam da će ih Revolut i slični pregaziti jer za drugo nisu...

bezkontakno placanje mobitelom ne radi u mzabi? radi prije nego se gpay i applepay pojavio u hr koliko se sjecam.. vjerojatno im je zato to sporedna stvar..
a da su trebali vec implemetirati to je istina..
edit: vjerojatno govorite za ios gdje pretpostavljam da to ne radi zbog zatvorenosti istog...
Danas je vrlo jednostavno promijeniti banku, slično kao promijeniti mobilnog operatera. Dovoljno je otići samo u željenu banku u kojoj se želi otvoriti račun i potpisati punomoć, a oni obave sve ostalo.
Ima nekih informacija kada bi Google Pay mogao proraditi na Android (WearOS) satovima?
Ima nekih informacija kada bi Google Pay mogao proraditi na Android (WearOS) satovima?
Čitao sam o tome, ništa pametno nisam pronašao. Zapravo, mislim da su nedavno smanjili broj država :(
Valjda isto kad će stići Google assistent na HR jeziku :/
Čitao sam o tome, ništa pametno nisam pronašao. Zapravo, mislim da su nedavno smanjili broj država :(
Valjda isto kad će stići Google assistent na HR jeziku :/
Wow.. znaci nikad, a mozda ni tad, haha