s obzirom na moj ocd,zahebo sam se što sam kupio S7edge...tribao sam obični upravo radi tih zaštita... drugi put biti ćemo pametniji

s obzirom na moj ocd,zahebo sam se što sam kupio S7edge...tribao sam obični upravo radi tih zaštita... drugi put biti ćemo pametniji
"Glass is glass, scratches at a level 6 with deeper grooves at a level 7."
50 kn za zastitu ekrana mobitela je ok cijena.
Ali necu ici u Kutinu po zastitu za ekran
Evo uzeo nekidan i napokon montirao danas na Xiaomi Mi 9T. Prvi put u životu instalacija iz prve, bez mjehurića i sl. Inače pakiranje jako lijepo, tiskane upute u kutiji zajedno sa krpicom i stickerima. Također na kutiji QR kod sa linkom za video upute. Osjećaj pod prstima kao pravo staklo (prije toga imao montiran hydrogel - nikad više...). Sve u svemu super za sada, vidjet ćemo kako će se pokazati po pitanju trajnosti.
Evo uzeo nekidan i napokon montirao danas na Xiaomi Mi 9T. Prvi put u životu instalacija iz prve, bez mjehurića i sl. Inače pakiranje jako lijepo, tiskane upute u kutiji zajedno sa krpicom i stickerima. Također na kutiji QR kod sa linkom za video upute. Osjećaj pod prstima kao pravo staklo (prije toga imao montiran hydrogel - nikad više...). Sve u svemu super za sada, vidjet ćemo kako će se pokazati po pitanju trajnosti.
uzeo sam ovo i sjebao se, ne znam jel zaštitna folija prozirna i deblja, a zaštita je plavičasta ili obrnuto, no nešto u uputama gadno ne valja
prema uputama ispalo je da na mob lijepim plavičastu foliju, a ne želim plavi film na ekranu
uglavnom, popušio sam 70 kuna zabadava
EDIT:
sad sam skužio, zapravo postoje dvije folije
nekako sam uspio složiti natrag zaštitno staklo jer je donja folija bila netaknuta
samo što baš nije bez mjehurića, jedino što ih se ipak može istjerati van s onom krpicom
50 kn za zastitu ekrana mobitela je ok cijena.
Ali necu ici u Kutinu po zastitu za ekran
salju dostavom (~20 kn).. bas sam se raspitivao, pa da isprobam
Di je link za naruciti? Nemogu naci opciju naruci na njihovoj stranici
dali imaju polarizaciju?ja sa polariziranim naočalama imam crni ekran sa žnj tpu iz kine,moram ga na 45° okrenuti da nešto vidim ili na 90°da sve vidim.
Radi se o poco mobitelu.
dali imaju polarizaciju?ja sa polariziranim naočalama imam crni ekran sa žnj tpu iz kine,moram ga na 45° okrenuti da nešto vidim ili na 90°da sve vidim.
Radi se o poco mobitelu.
Zastita ne bi trebalo da ima polarizaciju ali ekran ima....
Da, svaki ekran ima polarizaciju, ali neki materijali zakreću polarizaciju, pa je moguće da sa zaštitom od takvog materijala mobitel treba držati u nekom nepraktičnom položaju.
Da, svaki ekran ima polarizaciju, ali neki materijali zakreću polarizaciju, pa je moguće da sa zaštitom od takvog materijala mobitel treba držati u nekom nepraktičnom položaju.
TO je onda losa zastita.... Zato i kazem ne bi trebala imati ali ocigledno ima....
Di je link za naruciti? Nemogu naci opciju naruci na njihovoj stranici
kad sam ja uzimao nije bilo na webu, pa sam im poslao upit i poslali su mi ponudu
Radi se o poco mobitelu.
ne znam, mogu odgovoriti kad ga stavim.. trenutacno imam neki znj ali je edge-to-edge, ovaj nije