A koja je poanta ploče koja stalno usmjerava loptu u koš? Tehnički gledano, zgodna naprava, ali ne daj bože da se upotrijebi u stvarnoj košarci, jer onda sve pomalo gubi smisao. Puno je lakše pogoditi ploču nego zabiti koš. Ovako možeš gađati kako hoćeš i uvijek pogađaš. Gdje će se tu onda pokazati majstorstvo samog košarkaša?
Unaprijeđena verzija "nepromašivog" košarkaškog ko
- poruka: 5
- |
- čitano: 2.537
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
A koja je poanta ploče koja stalno usmjerava loptu u koš? Tehnički gledano, zgodna naprava, ali ne daj bože da se upotrijebi u stvarnoj košarci, jer onda sve pomalo gubi smisao. Puno je lakše pogoditi ploču nego zabiti koš. Ovako možeš gađati kako hoćeš i uvijek pogađaš. Gdje će se tu onda pokazati majstorstvo samog košarkaša?
Vidi se da nisi inženjer.
Sama naprava možda jest beskorisna ali iskustvo i znanje stečeno pri izradi uvijek će se moći primjeniti... Zašto nešto napraviti? Možda je bolje pitanje zašto ne?
Nisam ni ja, ali ovo mi je zabavno.
Sama naprava možda jest beskorisna ali iskustvo i znanje stečeno pri izradi uvijek će se moći primjeniti... Zašto nešto napraviti? Možda je bolje pitanje zašto ne?
Istina je što kažeš. A s obzirom na to kakav sam ja jadan strijelac u košarci, za mene bi bila idealna
Niti je poanta u primjeni u pravoj košarci, niti je poanta u tome da od običnog čovjeka napravi košarkaša. Poanta je u "tehnologiji" i rješavanju problema.
Kao i ovdje.