lijepa recenzija! dok sam citao, bas sam navijao tim redosljedom - zagrijavanje, dubina boje, ekran "na sunce" i onda zapne kod autofokusa. mislim, automatski te tjeraju da natakaris exsterni okular/monitor i rucno ostris?
svejedno najs aparatlin (eh, i tata bi).
mada, treba se natjerati nonati i maleni mft lumix - kvaliteta slike me uvijek odusevljavalja kod Lumixa - jos od prvog "pravog 16:9" modela, koji je imao i fantastican "jog" za navigiranje i fantasticnu optiku. jedino je codec bio vic. a kad smo kod istog, jel jos postoji onaj lik entuzijasta koji je otkljucavao firmware na camovima pa ukidao vremensko ogranicenje, pojacavao bitrate i kvalitetu... hardver je uvijek mogao vise i bolje, pa bi ga ojadili traljavim softverom - iz niskih marketinskih pobuda.
mali savjet - mozda samo da uvijek tutnete okvir sa pojasnjenjima tipa: Cr komponente u 4:2:2 (u obrani), koja je razlika u poreznim stopama(?) za razlicite klase kamera i ne-kamera, raspon boja kod 8, 10, 12bita isl.
btw. antonim za "zamutiti" mi je simpa, mada ne znam sto fali "razmucivanju" jel', ko cedevita - sunes frtalj kile dok ti se ne pomuti um od secera pa ti se i zanebesa :-) e i plus tezina umjesto masa, dakako :-))