Pogledao ga maloprije i meni osobno se svidio, posebice imajući na umu da nisu imali neki preveliki budžet za film.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
da, priča je kao ementaler. Nakon gledanja sam se pitao šta sam gledao...
Di je popularan? Na Netflixu!? Jaka firma. Ko da pišete top listu hrane iz 'fast fooda'.
Takva sranja nanjušim na startu čim pročitam o čemu se u filmu radi pa ih ni ne gledam.
Samo iskustvo.
Netflixu je 95 posto sadrzaja sranje, dok 5 posto je dobro a posto imaju veliki broj sadrzaja ima se sta gledat, samo je tesko naci to sta valja u tom kupusu ponuda.
Vise cijenim Hbo-go manje sadrzaja ali kvalitetniji sadrzaj i sta su se potrudili pa za sav sadrzaj su napravljeni titlovi na hr.
Netflixu je 95 posto sadrzaja sranje, dok 5 posto je dobro a posto imaju veliki broj sadrzaja ima se sta gledat, samo je tesko naci to sta valja u tom kupusu ponuda.
Vise cijenim Hbo-go manje sadrzaja ali kvalitetniji sadrzaj i sta su se potrudili pa za sav sadrzaj su napravljeni titlovi na hr.
Sadrzaj bez ulaska u tehnikalije je zapravo jedino sto valja kod HBO GO-a. U drugu ruku, kvaliteta izrade aplikacije je samo dno + nemaju podrsku za 4K (i nema naznake uopce kad ce doc), sto je jako jako zalosno za danasnjicu.