ja odnedavno koristim tidal preko chromecast audia spojenog optikom na rotelovo pojačalo, zvuk je isti kao original cd, tako da me ti inferijoniji aplle music i spotifi niti malo ne zanimaju

ja odnedavno koristim tidal preko chromecast audia spojenog optikom na rotelovo pojačalo, zvuk je isti kao original cd, tako da me ti inferijoniji aplle music i spotifi niti malo ne zanimaju
Imam liste muzike sto volim da slusam na svom youtube accountu, uz adblocker radi bez ikakvih problema, vrti se i ne treba mi nikakva pretplata niti bilo sta drugo.
Dostupno na kompu, na tv-u i na mobu u svako doba i to je to, vec se uveliko navikao na taj nacin.
A zasto bi se Apple i Spotify uopce trudili nesto napraviti? Trebaju platiti reket ZAMP-u da bi mogi imati streaming servis na trzistu od 4 000 000 stanovnika, a ti stanovnici i nemaju bas para za izdvojiti za streaming?
Mislim da se nešto sprema i u Hrvatskoj...
Ova stranica dosad nije postojala dok googlaš "Apple Music Hrvatska": https://support.apple.com/hr-hr/guide/iphone/iphcfadf0701/ios
A neki dan mi se na Music aplikaciji na MacBooku pojavila poruka "Pretplatite se na Apple Music, 44,99 kn", i dok sam stisnuo na "Vidi ostale planove", bacilo mi je neku grešku i nisam poslije više nikako mogao doći do te opcije...
Očekujem da bi moglo biti početkom sljedećeg mjeseca ili lipnja službeno uvođenje usluge u Hrvatsku.
Udruzili se Apple i Spotify i maltretiraju nas. Zele nas novac. Ali nece moci dok god je Josipovic jedan od najizvodenijih autora i kao takav kljucni primatelj uplata od ZAMPA.
Youtube Music way to go
koristim spotify pretplatu 5 godina, kako si rjesio placanje za tidal?
Za slušanje glazbe koristim Spotify, TuneIn Radio i web izdanje YouTube Musica. Od navedenih, samo Spotify nije dostupan Hrvatskoj, ali kada mu se pristupa iz preglednika, može se koristiti bez problema i automatskog odjavljivanja.
Tradicionalno šupački odnos "velikih" prema manjim državama - pola stvari i da hoćeš ne možeš aktivirat jer "Your country is not supported", a onda kuknjava kad ljudi downloaduju muziku i filmove jer nelegalno, bla, bla...
Tradicionalno šupački odnos "velikih" prema manjim državama - pola stvari i da hoćeš ne možeš aktivirat jer "Your country is not supported", a onda kuknjava kad ljudi downloaduju muziku i filmove jer nelegalno, bla, bla...
da... isto ko i u web trgovinama... shipping u cijeli eu osim hr naravno...
E tocno to. Pola stvari ne funkcionira ovdje od MS-a, Spotifya pa nadalje. Hocu kupit nesto na prokletom MS Storeu - nemoze jerbo - this region / country isnt supported, cak mi ni na search-u ne zeli izbacit ime igre.... Ne shvacam te velike kompanije. Znaci mozes prodavat svoj OS i office pakete, svoju konzolu i sta sve ne, ali majko mila sto je problema kad pozelis nesto legalno kupit... Primjerice - imam Forzu Horizon 4, htio sam Outer Worlds kupit - nema sanse... Giftanje ne postoji, tj. postoji samo ako je primatelj iz iste zemlje kao posiljatelj... Pitam se do kad ce to tako dalje... Ocito zauvijek jer nikoga nije briga. Ali hej - u EU smo, pa smo sada ravnopravni kao i svi ostali -.-"""
Koristim Deezer Premium. Super stvar. Kvaliteta nije na razini Tidal, no to mi ne smeta smeta, a ne treba VPN da bi se registrirao za razliku od drugih.
Jedino što me živcira je što ne dopušta spajanje na Google Home (na kojem onda koristim samo svoj play music library) iako dopušta castanje na njega.
A za one koji ne žele pretplatu na streaming servise, ovo je najbolja app ikada.
A posebno nervira takav odnos znajući da ništa od toga ni nama ne bi davali besplatno - plaćali bi kao i juzeri po zapadnoj Evropi ili SAD-u. Ali ne, ipak "Your country is not supported".
https://www.vecernji.hr/vijesti/plenkovic-trazio-od-cooka-da-hrvatskoj-omoguci-usluge-applea-1374052 ocito nije urodilo plodom
EDIT: ocito ipak je
Takodjer i meni
Oko 20 sati preko apple.com kliknuo try free te me prebacilo na stranicu sa hrvatskim cijenama i ponudom...uzeo 6 mjeseci besplatno nakon toga 44 kn. Dobio na mail potvrdu od apple-a o uspjesnoj pretplati i sve ali usluga nije radila. Oko 21:30 pokrenuo na iphone-u aplikaciju i počelo raditi. Takodjer koristim na macbook-u i sve super radi
Bas sam odusevljen :D
A ti ima daj 13 cigli za telefon
Iako nema Kroacije na popisu država na stranici samog Apple music-a, na listi iOS fičra na hr stranici se pojavio i music
I vi koji ste isprobali, jel možete javit kak je s količinom hr glazbe?
Ja mislim da kod nas nema tih velikih servisa isključivo zbog kriminalne organizacije ZAMP,
vjerojatno traže od njih neku lovu koja im ne pripada i koja je prevelika.
Solidno.Nisam previše "kopao" ali vidim da je gore katalog Croatia records...