Zašto je stranica toliko grafički zahtjevna? Meni se pokreće u 5–10 FPS-a.
Nedostaje vam ured? Postoji web stranica koja ga m
- poruka: 11
- |
- čitano: 6.942
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
super fičer za slanje s e-šaltera na e-šalter, kat gore-dolje i sl. nešto što nam fali iz reale onog obćutka kad te zrendaju. Sad i u virtuali!
to je nešto do tebe lokalno... meni na FF normalno radi.
Meni fali sami osjećaj dolaska i odlaska u ured. U uredu nas je malo i nerijetko sam bar dio dana sam u uredu, tako da ček nije toliko sami ured u pitanju, koliko je stvar rutine, ali i šetnje po gradu preko pauze...
Ovo je najgori dio rada u uredu, zasto bi to netko simulirao?
Ono kad patalogija postane dio svakodnevnice pa ti nedostaje.
Zašto je stranica toliko grafički zahtjevna? Meni se pokreće u 5–10 FPS-a.
Koji preglednik? Koristim zadnju stabilnu verziju Chromea i sve radi bez ikakvih problema.
Meni je kod kuće ured po volji. S glasovima u glavi, atmosfera je uvik pozitivna i produktivna.
Koji preglednik? Koristim zadnju stabilnu verziju Chromea i sve radi bez ikakvih problema.
Najnoviji Chrome, a isto se događa i na najnovijem Firefoxu. Čudno.
Homeoffice je najbolja stvar ikad!
u me sve to radi kao podmić podmazano (chrome najnovija inačica verzije, x64, uz preko nekoliko dodatnih tabova otvoreno) iako ne vidim nikakvu svrhu tomu. ram-a puno (16), haswell 4460 ... niš posebno. godinama radim doma i ne bih natrag u "preduzeće" ni za koju lovu ili "pogodnost" (s uobičajenim mobbingom i "međuljudskim snošajima" + putovanje). lova nije obilna a ponekad ni redovita ali sloboda nema cijenu. kao ni moj svakocjelodnevni pas i druženje s njim.