Odgodiše i Top gun film koji cekamo skoro 30 godina. Premijeru bude imao na prosinac. Nisam siguran, jesu li ga snimili do kraja i obradili ili još ima posla do tada ?
Odgodiše i Top gun film koji cekamo skoro 30 godina. Premijeru bude imao na prosinac. Nisam siguran, jesu li ga snimili do kraja i obradili ili još ima posla do tada ?
Izgleda da su ga i snimili i obradili. U post-produkciji je bio već 22.11.2018. Prvi odgođeni datum premijere je bio 12.7.2019, a zadnji poznati 24.6.2020. Novi je 23.12.2020.
Znači Avatar 2 ćemo gledati 2031. godine.
Nešto me ne zabrinjavaju ovi nastavci kada će izaći, nego više godine života koji mnogi režiseri imaju i stanje sa SAR-CoV-2 virusum u USA.
O zivote... Supernatural bi zbog svega ovoga moga uci i u svoju 17-u godinu emitiranja . Prva epizoda je emitirana jos tamo 2005-e. Ovo je trebala biti zadnja sezona.
Mislim da ce pustanjem oko Bozica popusiti masu para.
Top Gun je bas ljetni blockbuster, za srpanj/kolovoz, kada se i moze prozvakati malo patetike i nostalgije - jer film na to i cilja. Ovako ce se ubaciti medju masu obiteljskih filmova koji obicno poharaju box-office.
Postoji vec i neka nepisana (izracunata) pravila za box-office - sto izgleda malo nategnuto na prvu, ali drasticno utjece koje filmove cemo gledati u buducnosti.
Sijecanj je rezerviran za jeftine produkcije - najcesce horore, jer se nekoliko horrora pokazalo megauspjesnim (Paranormal Activity) pa u taj period studiji ubace i filmove za koje ne racunaju da bi postigli neki uspjeh, da se skupi nesto novaca jer u tom periodu nema AAA blockbustera.
Veljaca je rezervirana za uzasno formulaicne komedije i romanticne komedije i filmove za zene©®™- jer eto Valnetinovo je jos uvijek "hepening"
Ozujak i travanj i pocetak svibnja je rezervirao Marvel pa tu nema smisla ubacivati ista jer ce vecina ljudi potrositi novac na to.
Svibanj i lipanj su obicno pocetak ljetnog kina - kvalitetniji blockbuster (Dark Knight), mozda neko Oscar-bait iznenadjenje (Dark Knight :D).
Do rujna je period naivnih blockbustera - ala Transformeri, Pacific Rim, ali u zadnje vrijeme i za remakove nostalgicnih filmova.
Nakon toga je period kvalitetnijih horrora i ostatka kvalitetnih produkcija koje ciljaju na nagrade, pa je prosinac za obiteljske blockbustere - Star Wars, Harry Potter, Tolkien i sl. - nesto sto ne samo da prodaje film nego i igracke.
Ovo izgleda suhoparno na prvu, i nebitno, ali mnogo originalnih ideja je propalo jer su filmovi pusteni u krivo vrijeme, pa nisu uspjeli vratiti ulozeno cime su studiji skartali ideju za neke nastavke i sl.
Marvel je izbacivanjem Irona Mana tijekom poceka ljeta, tj. krajem Travnja/pocetkom svibnja u biti stvorio svoju nisu gdje mogu ostvariti ogroman uspjeh na kinoblagajnama - jer da su ga izbacili za Bozic, te je godine izlazlio Twilight, a kasnije bi se morali boriti sa SW, Hobbitom i Potterom - a mozda ne bi imali MCU. Sve faze u MCU su zapocete u travnju/svibnju, dok su tek naknadno nadodani datumi u studenom, opet prije bozicnog ludila.
Vidjeti cemo kako ce se i ovo trziste prilagoditi zivotu sa koronom...
Neki dan sam odgledao Top Gun, kada se u jednom filmu spominjao odnos dva glavna lika i moram reći da je blagi osjećaj ono - njaaa.. Ništa posebno. Percipirali smo filmove drugačije prije 30 godina na CRT televizorima i kinima sa guštom a mi u međuvremenu odrasli i nije više to - to.
Tako isto neki dan film na koje se isto tako čekalo 20 godina (manje.više) Bad Boy for Life me je totalno razočarao a foršpan itekako obećavao, tako da je isplalo da ono što se vidjelo u foršpanu zapravo to je - sve.
I osim gore rečenog ako ovaj Alex Kurtzman i J.J. Abrams budu se kao margarin "miješali u sve živo" zeznut će kompetne franšizme filmskih nastavaka koje smo očekivali decenijama. Mislim dobro im je krenulo od početka ali kao da se vrte u krug, nemaju dovoljno ideja. U njihovim glavama je jedno a u izvedbi drugo.
Vjerujem da će i novi film od meni trenutno omiljenog redatelja Christophera Nolana biti možda i njegov do sada najgori film jer izgleda da neće moći ne-linearnost u radnji vući cijelo vrijeme, a gledatelji znaju da ono što vidiš - neće biti tako jer će to Christopher i zamislio.
Ali tu ćemo da vidimo.
Nije neka velika šteta, ionako je većina toga drlog.