Bolje dobiti 5g nego 5kg!
Paljenje 5G stanica zbog sulude teorije zavjere i
- poruka: 302
- |
- čitano: 50.223
- |
- moderatori:
vincimus
šta je kriticna masa budala u stanju napravit, ovo bi moglo tek bit pocetak.
Tipično paljenje vještica, jedino je pozitivno što su vještice materijalne, a ne od krvi i mesa...
Citam ja na internetu da izvjesni Sandro tvrdi da je 5G tehnologija sigurna za ljude, mora da lik jako dobro pozna materiju i ima hrpu studija iza sebe kad tako sigurno tvrdi.
Ja se radije drzim da 5G nije siguran dok se ne dokaze suprotno, a slicno razmisljaju Slovenija i Svicarska koje su nedavno zabranile uvodenje iste dok se ne utvrdi da
je sigurna za ljude i okolis.
Koristis 4G?
"it's easier to fool people than to convince them that they have been fooled"
Mark Twain
Od svih teorija zavjere za 5G vi odabrali najblesaviju.
imam bolju teoriju: virus se širi preko zaliha wc-papira.
Citam ja na internetu da izvjesni Sandro tvrdi da je 5G tehnologija sigurna za ljude, mora da lik jako dobro pozna materiju i ima hrpu studija iza sebe kad tako sigurno tvrdi.
Ja se radije drzim da 5G nije siguran dok se ne dokaze suprotno, a slicno razmisljaju Slovenija i Svicarska koje su nedavno zabranile uvodenje iste dok se ne utvrdi da
Jbt koliko je vas b...... ovdje, ako se ovako nastavi, blokirat ću sve sa foruma
Nikad se na svijetu nije dokazalo da je nešto sigurno. To je nemoguće dokazati. Možeš dokazati da je nesigurno u nekom pogledu prema određenim indicijama, no takvih indicija osim nečijih osjećaja i vjerovanja nema. Isto, niti jedna zemlja nije zabranila 5G niti neće jer za to razloga nema, kao što ga nije bilo ni s 4G. Možda su pojedini kantoni s dovoljno glupih naivaca tamo donijeli zabranu jer je eto Švicarska takva, ali Švicarska je zapravo u vrhu svjetskog poretka po broju 5G odašiljača i njihov pandan HAKOM-a nije donio nikakve restrikcije po pitanju toga. Također, ni Slovenija nije donijela nikakvu zabranu već je njihova vlada samo odgodila njihovu odluku, nema nikakve zabrane.
Ali takvi koji šire strah od 5G/cijepljenja/žnj istina nikad nije prijatelj već žive od toga da bude strah u ljudima bazirano na neistinama.
Đabe je ovdje pozivati na razum! Ljudi hoće imati dežurnog krivca. Pa kada se pravo uzme bolje je da pale antene nego ljude - kao u sednjem vijeku.
"velik broj samozvanih stručnjaka za epidemiologiju i 5G tehnologije" prisutan je i na BUG forumu. I nije da nisu u pravu. Dapače, u krivu su
A vi ste tu studirali elektrotehniku na FERu pa znte što je "5G"??
Ti ljudi koji su izmislili taj 5G i ljudi koji rade na implementaciji tog 5G kao i njihove obitelji bi toliko riskirale da i oni svi obole od te korone i umru samo zato što im se eto digao da možda zarade na tom 5G? Dobro o čemu vi lupate? Jeste li vi normalni? Pa, ako i sami sebe pobiju s tim što će im zarada onda? Daj se malo skulirajte.
Ljudi sa 4g mreze pisu da 5g mreza uzrokuje koronu, ali korona u biti ne postoji, jer ONI koji su prije mjesec dana izrabljivali radnike do smrti danas ne zele da mi radimo je ce tako ONI imat vise para...
A vi ste tu studirali elektrotehniku na FERu pa znte što je "5G"??
Ivan Vilibor Sinčić završio je osnovnu školu i Matematičku gimnaziju u Karlovcu. Nakon što je matematičku gimnaziju završio s odličnim uspjehom, u Zagrebu je upisao Fakultet elektrotehnike i računalstva, smjer automatizacija.
I tako dođemo do kritične mase BUDALA koje na vlast dovedu one koji
budu zabranili svo EMV zračenje.
Mada moramo biti znanstveno precizni i reći da su EMV izvor/kraj života pa tako i virusa(sunce)
S živim zidom protiv SUNCA
Ti ljudi koji su izmislili taj 5G i ljudi koji rade na implementaciji tog 5G kao i njihove obitelji bi toliko riskirale da i oni svi obole od te korone i umru samo zato što im se eto digao da možda zarade na tom 5G? Dobro o čemu vi lupate? Jeste li vi normalni? Pa, ako i sami sebe pobiju s tim što će im zarada onda? Daj se malo skulirajte.
Ljudi gušteri su imuni
Jbg... ako Plenki ili Mili ne kazu da je sigurno, narod ce uvjek sumnjat

Ako ovo ide mene onda ne razumiješ sarkazam. Nisi ti kriv.
Ne treba vjerovati u sve i svašta al opet treba se malo prisjetiti prošlosti...
Treba se prisjetiti vremena kad su proizvodi obogačeni uranijom poput pasti za zube, britvi i ostalih proizvoda smatrani korisnim.
Vremena kad je olovni benzin smatran superioran bezolovnom, iako je isti otrovao generacije.
Kad se za DDT i azbestne proizvode tvrdilo da su potpuno bezopasni.
Da Irak ima oruzje za masovno uništavanje...
Isto kao ni umjetno izazvana kriza (Velika depresija) 20ih godina prošlog stolječa jel?
Koja je poanta 5g? Ozbiljno pitam. Veća propusnost?
Kakav to sadržaj osoba treba konzumirati da joj treba više od 100mbps na telefonu/tabletu?