Kul...Podrška bratu slavoncu.
Ajmo sad video sa Ramboxom.
Kul...Podrška bratu slavoncu.
Ajmo sad video sa Ramboxom.
Kada je Ella Narcos Dvornik nastupala, Friday ju popljuvao. Petric, stao u obranu nje, dobio i on svoje. Na kraju vas dvojica u eteru.
OVO JE BOLJE NEGO PRVI APRIL!!!!!!!!
boga mi ja sam mislio da je ovaj friday ljepši, preko postova mi zvučalo tako
Više nikad njegove komentare neću čitati istim očima
Ja sam se bio pridruzio nakon prvog clanka ali mi pri pokretanju stalno izbacuje missing nvdllnesto za moju Nvidiu GTX 1060 3gb Zotac pa sam se odjavio. Drivere uredno updetam a bas mi se i ne gugla i rucno kopira dllove kada sve ostalo radi.
Već član rosetta team-a. F@h je isto dobar... Ali cpu manje troši :P
Zamišljao sam ga sve do danas da ima dugu kosu...
Već član rosetta team-a. F@h je isto dobar... Ali cpu manje troši :P
I ja također.
Vidio info na Unraidu, i odmah pokrenuo.
i3-jka i nije neki CPU za to (10.800 kredita trenutno), ali nek ide.
Jbt poteralo me na wc od ove vijesti.
Ja pozivam ljude da na 30 minuta ugase PC, više će koristi za planet imati ta ušteda energije.
obojici ne radi 3D printer kose na glavi. moj radi k'o jedinica sarajevac dizelaš (dim proizvodim malo niže). nema pravde, ali ako se promatra prosjek ...
Nisi morao da otvaraš novi profil da bi to rekao
Ne znam jel su samo meni njih dvoje identični?
Da ne piše ko je gost mislila bi da je Petricu gost njegov brat. Jab' se na njihovom mjestu zapitala...
Koji si vrag sad ti?
Da ne piše ko je gost mislila bi da je Petricu gost njegov brat. Jab' se na njihovom mjestu zapitala...
Kao da gledam dva palca da pričaju.
Nešto mi govori da imamo klasičan primjer horizontalnog mobinga i podmetanja? Pusti Petrica, pokreni svoj časopis, ako ti se ovaj ne dopada.....
Jedno onako laicko pitanje posto google nudi cloud server, moze se dobiti za free i ako trazi kreditnu karticu.Dali je recimo pametno napraviti neku virtualku i nju ubaciti folding@home te da to udara dan noc
Da, moguće je. Radio sam to. Imao sam nekoliko virtualki. Mislim da sam negdje na forumu i opisao kako se to radi. Sve se radi u komandnoj liniji......
Da, moguće je. Radio sam to. Imao sam nekoliko virtualki. Mislim da sam negdje na forumu i opisao kako se to radi. Sve se radi u komandnoj liniji......
A znaci preko linuxa a nesto fazon windowsa koliko je to pametno
Na ovom linku imaš opisano kako se to radi za projekat Einstein@home (što sam i ja tada radio). Princip je isti samo drugi projekat. Mislim da ćeš umjesto weak key morati upisivati account key (ili tako nekako , ne znam napamet): https://einsteinathome.org/content/give-einstein-temporary-boost-google-cloud-compute-trial
Znači, sve se radi u komandnoj liniji (ništa Windows) a terminalu možeš pristupiti čak i sa smatphona.
Haha, sad sam vidio da neki spominju ellu dvornik i raspravu oko nje pa reko da malo pretražim:
https://forum.bug.hr/forum/topic/komentari-it-vijesti/ella-dvornik-objasnjava-kako-blogom-facebook-str/244296.aspx?page=4&jumpto=5189097&sort=asc&view=flat
Stvarno su se pokazali kao karakteri obojica, lol.
Ali im kosu nisi nacrtao crnim markerom nego rapidografom 0.1.
boga mi ja sam mislio da je ovaj friday ljepši, preko postova mi zvučalo tako
Opće poznata stvar da Irci i nisu nešto
Trebalo je kao Friday kreirati lažne profile i sam sebi davat TU na početku rada foruma dok nitko ništa još nije razumio i tako pokrenit uzročno-posljedičnu vezu. Sociopatski ali pametno. Ne vidim drugi razlog iza ovog uspjeha. Ispodprosječni postovi.
Kada je Ella Narcos Dvornik nastupala, Friday ju popljuvao. Petric, stao u obranu nje, dobio i on svoje. Na kraju vas dvojica u eteru.
OVO JE BOLJE NEGO PRVI APRIL!!!!!!!!
Friday je samo izrazio svoje misljenje na koje ima pravo.
Pa nismo valjda u komunistickoj Kini
neeeeeeeeeeeeeee,nema mi gore stvari kad vidim kako neki forumas uzivo izgleda,sad mi sve oslo u kujac...Friday sta napravi pa ti si onaj badass guy iz Gorillaza zar ne..ovo je sigurno san!!
Odmah sam prekinuo video kad je poceo govorit sto i ko je,,ne zelim znat..ne zelim pokvarit sliku i dojam u glavi
Ali im kosu nisi nacrtao crnim markerom nego rapidografom 0.1.
Na Petricovoj odavno nema tinte. Petkova je naopako okrenuta.
Jbte, ja se sprdam, a negdje sam između njih.
A ja pitam pred mjesec dana da koji k radi s tim F@H... kaze ma nista, samo isprobavam nesto