bravo, mostarac. ovo s filmovima (iako je train to busan izvrstan neovisno o kontekstu i korejski) je poput one scene u "ima li pilota u avionu" kad unezvjerenim putnicima na zaslonima sjedišta ispred prikazuju eksploziju aviona koji se srušio na pistu. k'o da raji nije već pun q zaraza i epidemija pa hajd'mo ih podsjetiti (i to još uglavnom američkim! ) filmovima. ovo ti nije trebalo.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
The Devil Wears Prada
Spaceballs
Scott Pilgrim vs The World
Monty Python And The Holy Grail
Hachi, A Dog Story
Grand Budapest Hotel
Amélie
Contact
Frida
Kill Bill
Iznenadilo me kad sam na Torrent Freak vidio da je (stari iz 2011.) Contangion među 10 najpopularnijih. Uvijek budu najnoviji filmovi koji su tek u kinima, ili netom izasli.

Kad vec preporucujemo evo jedan lijepi film o drazesnosti svakodnevnih međuljudskih odnosa

bravo, mostarac. ovo s filmovima (iako je train to busan izvrstan neovisno o kontekstu i korejski) je poput one scene u "ima li pilota u avionu" kad unezvjerenim putnicima na zaslonima sjedišta ispred prikazuju eksploziju aviona koji se srušio na pistu. k'o da raji nije već pun q zaraza i epidemija pa hajd'mo ih podsjetiti (i to još uglavnom američkim! ) filmovima. ovo ti nije trebalo.
Ajar, što tako ozbiljno kad i web kaže da raja želi, a dio možda i treba. Meni ispale oči od sati i sati epidemija, i korona mi je sad zadnja stvar na umu - zasićenost je dovela do toga da prezirem samu prisutnost misli. Rekoh klin se klinom izbija
Kad vec preporucujemo evo jedan lijepi film o drazesnosti svakodnevnih međuljudskih odnosa
je, izvrstan je film (napomena: argentinski), osobito prvi (avion) i segment s paukom i parkingom.
Serije: La casa de papel (izlazi nova sezona za 4 dana)
Person of interest
On more serious note..
Našao sam negdje na disku kolekciju Top Gear specijala i sad žena i ja to vrtimo polako.

U zadnja 24 sata..20 epizoda od "orange is the new black"...još mi ostalo 6 za završiti drugu sezonu
Odbijam gledat bilo kaj s Gwyneth Paltrow kolko god da ste me na brijali.
Baš stvarno je autor napravio dobar popis "za odmoriti se" od svakodnevnih preokupacija – sve apokaliptični naslovi. ccc...
Ako želite domovini dobro, sada nakom pjevanja na balkonu navalite na svoje družice i poradite na natalitetu. Da barem nešto pozitivno iz ovoga s.anja uđe i izađe.
Odbijam gledat bilo kaj s Gwyneth Paltrow kolko god da ste me na brijali.
Ako ce ti biti lakse umre na pocetku filma
Ja skidam majmune upravo sa THR-a pa cemo vidjeti...