Već vidim kak Štefek negdje u kleti u vinogradu preračunava koliko se gemišta može složit od 13,6 litara vina.
NZXT H1 - Mini-ITX kućište od 13,6 litara
- poruka: 13
- |
- čitano: 2.772
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Amazon 350 €.
XBOX series X
Amazon 350 €.
Napravim si za tu lovu sam kuciste ili kupim xbox one x i noc sa nekom damom.
Amazon 350 €.
Napravim si za tu lovu sam kuciste ili kupim xbox one x i noc sa nekom damom.
Al bome je poplava reviewa i svega necega po YouTubu.
Svaki renomirani tjuber koji drzi do sebe i vec je preordao CyberTruck i MacPro ima rivju ovog kucista.
Dobiješ 650W SFX-L 80Plus Gold Fully Modular Power Supply, 140mm AIO Liquid Cooler.
Svi kablovi su već provedeni tako da ne trebaš ništa provlačiti, tako da nije loša cijena.

8 ili 72?
Štefek si gleda da si kupi to kučište, mnogo mi se sviđa, pogotovo kad vidim kaj sve ima nutra, jel se zna kad dođe k nama ?
Štefek si gleda da si kupi to kučište, mnogo mi se sviđa, pogotovo kad vidim kaj sve ima nutra, jel se zna kad dođe k nama ?
Nema ga nigdje u stocku, a kamo li kod nas.
Već vidim kak Štefek negdje u kleti u vinogradu preračunava koliko se gemišta može složit od 13,6 litara vina.
trebalo je skoro mjesec i pol dana za preračunavanje
Dobiješ 650W SFX-L 80Plus Gold Fully Modular Power Supply, 140mm AIO Liquid Cooler.
Svi kablovi su već provedeni tako da ne trebaš ništa provlačiti, tako da nije loša cijena.
Nije loša cijena? Pa to je pola cijene Xbox Series X, a nema ništa osim napajanja i malo lima za te novce.
Nije loša cijena? Pa to je pola cijene Xbox Series X, a nema ništa osim napajanja i malo lima za te novce.
A da prestanemo uspoređivati cijenu PC i konzola, jer su to dva potpuno drugačija proizvoda. A da ne pričam da MS i Sony na početku prodaju konzolu s
gubitkom jer si to mogu priuštiti, jer naplaćuju prodaju igra na njihovoj platformi. Zato su i igre skuplje za konzole.