Apsolutno nitko:
Pertic: Najbolje da se kreveljim kako bi svi znali da sam bio u Barceloni. Aha, da, evo mobitel se može spigat.
Apsolutno nitko:
Pertic: Najbolje da se kreveljim kako bi svi znali da sam bio u Barceloni. Aha, da, evo mobitel se može spigat.
2.500 eura??? ahahhaahhaa da je 250 eura ga nebi uzeo jer nije praktičan i stvarno ne vidim svrhu imati nešto šta će se jako brzo rasturiti..
2.500 eura??? ahahhaahhaa da je 250 eura ga nebi uzeo jer nije praktičan i stvarno ne vidim svrhu imati nešto šta će se jako brzo rasturiti..
¸o da skupo. Ali bas uvjek da budem na tabletu, baš ne, ali ima trenutaka kad bi to bas htio. Nađem si lijepu plažu u hladu i čitam vijesti ili gledam nesto preko večeg ekrana :) Ovo bi moglo pogazit tablete manjih dimenzija pa bi se tableti trebali prodavati samo od 15 inč prema više.
Nije izdržao da ne ode
Ima Xiaomi jeftiniju alternativu
¸o da skupo. Ali bas uvjek da budem na tabletu, baš ne, ali ima trenutaka kad bi to bas htio. Nađem si lijepu plažu u hladu i čitam vijesti ili gledam nesto preko večeg ekrana :) Ovo bi moglo pogazit tablete manjih dimenzija pa bi se tableti trebali prodavati samo od 15 inč prema više.
Za DVIJE I PO tisuće eura ja ću ti držat tv pred očima dok ležiš plaži.
Za 2500 tisuće eura ja ću ti držat tv pred očima dok ležiš plaži.
2500 tisuća je 2,5 milijuna. Za tu lovu monogi bi radili svašta. Puno više od držanja televizora na plaži.
kaj ti je marketinški dim i ogledala: savitljivo tabletno računalo prodaju pod rasklopivi telefon i to za lovu za koju možeš dobiti oboje (i tablet i telefon) i još ti ostane za kraljevski se obždrat i oblokat.
da razumijem. Ali nisam u tom smislu govorio, neče biti stalno tolike cijene, pasti će to drastično kad uđe u širu primjenu i kad pojeftine neki dijelovi.
kaj ti je marketinški dim i ogledala: savitljivo tabletno računalo prodaju pod rasklopivi telefon i to za lovu za koju možeš dobiti oboje (i tablet i telefon) i još ti ostane za kraljevski se obždrat i oblokat.
I laptop i LCD :) malo su zabrijali sa tim cjenama za mobitele... ali dobro nek rade i smisljaju nove igracke, pa tko voli, nek izvoli
povratni letovi iz Barcelone pokupe one u Milanu
Ovo na preklop mi nije fora, čekam one s namotavanjem ekrana.
Puno se igra Dragan, kad ga corona tresne u Barceloni.
2500 tisuća je 2,5 milijuna. Za tu lovu monogi bi radili svašta. Puno više od držanja televizora na plaži.
Hvala na ispravci sine.
Čini mi se da je ovo više kao Curved TV i 3D tehnologija u televizijama, zanimljiv koncept koji će ostati samo koncept odnosno neće zaživjeti u punom obliku.
Hvala na ispravci sine.
Nema na ćemu. A ovo sine, prije će bit obrnuto.
Cijena bi mogla privući one koji kupuju mobitel radi pre..., recimo prestiža, no toliko je glomazan da ne vjerujem da će baš biti tražen. Košta ko telefon i tablet zajedno i još malo iznad, a kao telefon nepraktičan i preglomazan, kao tablet zaostaje za pravim tabletima. Za tu cijenu kupiš novi MBP 16
* * * Za tu cijenu kupiš novi MBP 16
Nemoj živ bio započinjat :)
Cijena bi mogla privući one koji kupuju mobitel radi pre..., recimo prestiža, no toliko je glomazan da ne vjerujem da će baš biti tražen. Košta ko telefon i tablet zajedno i još malo iznad, a kao telefon nepraktičan i preglomazan, kao tablet zaostaje za pravim tabletima. Za tu cijenu kupiš novi MBP 16
Pa baš zato bi se mogao prodavati, radi prestiža. Bar ti znaš što to znači. ;)
https://www.techeblog.com/vip-black-ios-app-costs-999-99-requires-users-to-be-high-net-worth-individuals/
dooOOoooOoBRo... sve je to ljepo,ne manjka suštine,pošteno napisano od a do ž...samo meni nije jasan jedan podatak,a taj je da li su Draganu išta dali jesti prije tog srkanja nepoznate tečnosti s ledom na vatrogasno crijevo?
https://www.m-computers.hr/motorola-babyphone-mbp-16/5012786580268/product/
Koliko u tom App Galleryju ima bitnih aplikacija? Npr googlove poput Maps, YouTube i Chrome, ili "poslovne" poput Google i Microsoft Authetnicator, Slack, Skype, online banking, PayPal, ili chat Whatsup, Viber, Telegram?
Ima samo ovih QuickApps 1700 (i raste).
https://www.prnewswire.com/news-releases/huawei-accelerates-the-development-of-the-hms-ecosystem-in-anticipation-of-the-5g-era-301010305.html
HUAWEI AppGallery also offers Quick Apps, an innovative category of installation-free apps that are always available on demand. At present, there are over 1,700 Quick Apps available on the HUAWEI AppGallery.
Ukupno, imaš preko 50000 aplikacija; Huawei sa 1 milijardu $ stimulira developere za HMS (svoj ekosustav), plus uložio je par milijardi u dev centre u Njemačkoj, Švedskoj itd.
Za svaku bitnu (maps) imaš ciljanu zamjenu (koiko sam shvatio). Svaka čast Googletu, ali ne bih HMS podcjenjivao.
To što je tebi bitno je nekome drugom irelelevantno.
TikTok ja neću valjda nikad koristiti, no to je trenutno hot, traženije od Fb, Twittera itd zajedno (i to u USA, ne u Kini). TikTok imaš. WeChat imaš. Imaš neke PWA koje su u stvari skripte za web apps (ako sam dobro razumio), za npr Facebook.
Ako tražiš lokalne app za npr RBA banku, vjerojatno nema; no ne bih se čudio da ih uskoro bude jer baš Hr dosta supportiraju (valjda kao "positive user case").
Sve ovisi koliko će Huwaei ustrajati i koliko to bude prihvaćeno na tržištu - koje je često preinertno. Opet, ljudi (korisnici) tvrde da su HMS aplikacije brže, responzivnije (a hadver je na Huaweiu ionako superioran većini), tako da... ovisi o modi, sunčevim pjegama i korona virusu :)
I to s "prezadovoljnim Huawei korisnicima" može biti plaćeni PR, tako da sve treba uzeti sa zrncem soli.
Osobno, da danas hoću neki moćni flagship, prije bih uzeo Huawei nego li npr Samsung. Naravno, ne ovaj ekstra preskupi Mate Xs model.
Mozda Huawei i nagovori tamo neke chat aplikacije ako im je veliki broj korisnika u azijskim zemljama, al bez Google aplikacija platforma je apsolutno beskorisna za valjda 95% korisnika na zapadu.
Google se moze zainatiti i blokirati razvoj za Huawei platformu (u biti to i radi), ono sto je napravio Windows Phoneu, i eto svi znamo sto se desilo toj platformi.
Predvidjam slabu prodaju na zapadu malobrojnim entuzijastima koji cijene hardverske mogucnosti, solidan uspijeh na istoku, ali u konacnici ce presuditi geo-politicka situacija u svijetu: ili ce nastati dva odvojena eko-sustava, ili ce se ponovno spojiti u jedan gdje dominiraju Google i Apple. Ne vidim imalo sanse da EU i USA prihvate azijsku kontrolu trgovine aplikacijama.
Pošto nema App storea, dal je moguće skinuti APK te instalirati na taj način aplikacije kojih na toj platformi nema?